Lelkes hétvége 2018. február 23-25.
Ezen az oldalon a "Lelkes hétvége" nevű katolikus karizmatikus ifjúsági találkozóra tudsz jelentkezni. Várunk szeretettel Téged, és barátaidat is, jöhetsz akkor is, ha még nem voltál Lelkes programon! Korhatár nincs, de a programot 15-25 évesek számára optimalizáltuk.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: FEBRUÁR 16. PÉNTEK, ÉJFÉL!

* Tanításokat tartja: Hodász András
* Téma: Isten a világosság. 1Pt 3,15: "Mindenkor legyetek készen arra, hogy válaszolni tudjatok mindenkinek, aki a bennetek lévő reménység okát kérdezi tőletek."
* Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Józsefvárosi Plébánia közösségi terme, Horváth Mihály tér 7. (A Fazekas Mihály Gimnáziumtól jobbra levő épület alagsora.)
* Időpont: 2018. február 23-25. péntek - vasárnap. Kezdés: péntek 18 órakor.
* Szállás: ha messze laksz, és nem tudsz magadnak intézni szállást a hétvégére, akkor bejelölheted, hogy biztosítsunk szállást neked. Ez 3 km-re van egy másik plébánián, hálózsákot kell hozni, ez 2000 Ft / éjszaka. (Ha nincs helyi bérleted, álljuk a tömegközlekedés árát a szállás és a napközbeni helyszín között.) Ha nehézségekbe ütközik az anyagiak előteremtése, írd a megjegyzésekhez, és igyekszünk megoldani.
* Étkezés: péntek estére mindenki hozzon magának, amit fogyasztana. Az ebédet szombatra és vasárnapra, a vacsorát szombatra, illetve a szálláson a reggelit szombatra és vasárnapra megszervezzük annak, aki kéri. Ezek ára: egy-egy reggeli vagy vacsora 400 ft, ebéd szombatra 1200 ft, vasárnapra 1000 ft.
* Fizetendő: a teljes időtartamra maradva, ha nem kérsz sem étkezést, sem szállást, akkor 1000 ft az alapdíj! Ha szállást és minden étkezést kérsz (kivéve péntek vacsora), akkor 8400 ft.
* Kapcsolat: lelkesnapok@gmail.com

Jelentkezésed beérkezése után hamarosan visszajelzünk neked emailben bővebb információkkal a hétvégével kapcsolatban!

Név *
Your answer
Email cím *
Your answer
Életkor (év) *
Your answer
Felekezet, közösség, város *
Your answer
Étkezések
Péntek este vacsorára mindenki hozzon magának, amit fogyasztana.
Szállás kérés
A szállás 3 km-re van egy másik plébánián, hálózsákot kell hozni, ez 2000 Ft / éjszaka. (Ha nincs helyi bérleted, álljuk a tömegközlekedés árát a szállás és a napközbeni helyszín között.) Ha nehézségekbe ütközik az anyagiak előteremtése, írd a megjegyzésekhez, és igyekszünk megoldani.
Egyéb megjegyzés
Egyéb dolog, amit jó ha tudunk rólad? Ételallergia?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms