Tekenen en Schilderen Donderdagochtend
Cursus tekenen en schilderen bij Corina Blom
Email address *
Naam *
Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats) *
Voorwaarden
Tot 4 weken voor de start van de cursus kun je kosteloos annuleren. Daarna kost annuleren de helft van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt €150,00 voor tien lessen van twee en een half uur. De lestijden zijn 19:30 tot 22:00 op woensdagavond of 9:30 tot 12:00 op donderdag- en vrijdagochtend. Op de eerste cursusbijeenkomst kun je met de pin of cash betalen. Betalen via betaalverzoek of overmaken kan natuurlijk ook. De factuur krijg je via de mail.
Het kan zijn dat je lessen moet missen door ziekte of andere omstandigheden. Je kunt die lessen dan inhalen op het andere dagdeel dus op woensdagavond, donderdagochtend of de vrijdagochtend. Bij ziekte van de docent wordt een inhaaldatum gepland zo mogelijk de week na de laatste les. Koffie en thee is bij de prijs inbegrepen. Corina Blom is niet aansprakelijk voor schade aan persoon, spullen of kleding tijdens de cursussen.
Na inschrijving krijg je een mail met bevestiging van inschrijving: pas op, die kan in je spambox terecht komen! In deze mail staat onder andere ook welk materiaal je aan moet schaffen.
Ik heb de voorwaarden gelezen en ik ga akkoord. *
Required
Mijn ervaring *
Opmerkingen/vragen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy