Inschrijving probeeractiviteiten
Dag ouders en leden
Een nieuw werkjaar betekent ook een nieuwe kans voor kinderen om kennis te maken met onze werking.

Daarom organiseren wij een aantal kennismakingsactiviteiten voor het 1ste en het 2de leerjaar. Hierbij is iedereen die zin heeft welkom om met ons mee te ravotten aan onze lokalen te Baliebrugge (Vrijgeweidestraat 26).

De eerste kennismakingsactiviteit vindt plaats op 28 augustus en de tweede op 11 september. Beide starten ze om 14u en eindigen ze om 16u30.
Momenteel zijn er voor ons geen beperkingen voor Corona maar kiezen we er toch voor om met een inschrijvingslink te werken.
Zo hebben we de nodige gegevens in geval van nood of besmetting.
Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/SVds3jkvEPEBynGQ9  en is volledig kosteloos. Ook voorzien wij een 4uurtje, het meenemen van een koek of een sapje is dus niet nodig. Laten jullie ons wel weten moest uw zoon/dochter een allergie hebben (lactose/gluten), zo kunnen wij een alternatief voorzien.

Mogen wij jullie vragen deze link door te sturen naar vriendjes, vriendinnen, neven en nichten die houden van een namiddagje buiten spelen, zo kunnen wij het werkjaar aanvatten met een grote kaboutergroep!

Zit jouw dochter/zoon niet in het eerste of tweede leerjaar? Niet getreurd, op zaterdag 18 september organiseren wij onze jaarlijkse startdag. Op deze dag zijn alle leeftijden welkom om van 14u-16u30 er samen een top namiddag van te maken.

Na de startdag organiseren wij de mogelijkheid om jullie zoon/dochter in te schrijven en houden we een bar open, zo hebben we de mogelijkheid ook met jullie, de ouders, een babbeltje te slaan.

Hopelijk mogen we jullie talrijk verwelkomen!

En vergeet niet, houd jullie zeker niet in om jullie vrienden en vriendinnen van in de klas mee te nemen naar de activiteit!

Tot dan!

De leiding ๐Ÿ’™๐Ÿงก
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam zoon/dochter *
Welke data zal uw zoon/dochter aanwezig zijn? *
Required
Leeftijd zoon/dochter *
Naam ouder *
Telefoonnummer ouder *
E-mail ouder *
Heeft uw zoon/dochter een allergie waarvan wij op de hoogte moeten zijn?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy