Turnir u beli - prijava
Mreža udruga Zagor poziva sve zainteresirane na turnir u beli koji će se održati 25. rujna 2019. godinu s početkom u 18:00 sati u Centru za mlade Krapinsko-zagorske županije.

Pravila i način kartanja objasnit će se prije samog početka.

PRIJAVA: prijavite sebe i svojeg para najkasnije do 23. rujna 2019.

VAŽNO!

Turnir je isključivo zabavnog karaktera. Neće biti kotizacije, a što se tiče nagrada, iste će biti simbolične. Igramo za slavu :)

Prijave na turnir su ograničene.

Alkohol nije dozvoljen!

Turnir u beli organizira se u sklopu programa Centra za mlade KZŽ. Program provodi Mreža udruga Zagor, a partnerske organizacije su Udruga Regenerator i Multimedijalni centar STUB-KLUB. Program sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

Veselimo se vašem dolasku :).
1. Ime i prezime sudionika/ce: *
Your answer
2. Ime i prezime partnera/ice: *
Your answer
3. E-mail sudionika/ce: *
Your answer
4. Kontakt broj (mob/tel) sudionika/ce: *
Your answer
PRIVOLA
Podaci se prikupljaju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne Novine broj 42/2018) i koriste isključivo u svrhu praćenja i izvještavanja o aktivnosti i neće se koristiti u druge svrhe. Nositelj aktivnosti dužan je sudioniku pružiti sve potrebne informacije sukladno članku 15. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Sudionik svojom prijavom jamči istinitost podataka te svoju privolu davanja podataka u navedenu svrhu.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service