Anmälan till Språkdag 16 mars 2019
Språklärarnas riksförbund bjuder åter in till traditionsenlig fortbildning den 16 mars på Kungsholmens gymnasium i Stockholm! Dagen börjar klockan 9:00 (registrering från 8:30) och avslutas 16:15. Årets tema är Språk för utsikt och insikt.

Information om de olika passen under språkdagen publiceras inom kort på vår hemsida, spraklararna.se.

Dagen inleds med en spännande föreläsning med Tomas Riad, professor i nordiska språk och akademiledamot. Därefter följer fem parallella spår med valbara presentationer i engelska, spanska, franska, tyska och ett allmänt spår med läromedelspresentationer m.m.

Under språkdagen håller vi också årsmöte, i år kombinerat med lunch. Alla medlemmar är välkomna. För att få rösta vid årsmötet krävs att medlemsavgiften för år 2019 är betald. (Är du osäker på om du betalat, kontakta medlemsregistret på e-post spri.medlem@jagrafiska.se.)

Deltagandet i språkdagen kostar 1250 kronor för medlemmar, 1750 kronor för icke medlemmar. (Du blir enkelt medlem för 250 kronor genom att mejla spri.medlem@jagrafiska.se.) Lunch och fika ingår i priset. I år satsar vi extra på våra studerandemedlemmar, språkundervisningens framtid, som därför går in gratis! (Intyg om pågående heltidsstudier skall kunna uppvisas.)

Din anmälan är giltig då du fyllt anmälningsformuläret och betalat in avgiften till Språklärarnas riksförbund på plusgironummer 35 56-8. Ange namn och "Språkdag" när du betalar in, så vet vi direkt vem och vad inbetalningen gäller.

För frågor om Språkdagen, kontakta spri.konferens@gmail.com.

Personuppgifter
Personuppgifterna samlas in för att möjliggöra Språkdagen och delges enbart styrelsen för Språklärarnas riksförbund. Telefonnummer och epostadresser samlas in för att kunna delge deltagare information inför evenemanget. Ofullständigt ifylld anmälan betraktas som ogiltig. I enlighet med GDPR raderas de insamlade uppgifterna då de inte längre behövs.
Namn *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Skola/arbetsplats *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Postadress *
Your answer
Medlemskap *
Required
Allergier/specialkost (för lunch och fika; fyll endast i om relevant)
Your answer
Val av föreläsningspass
Språkdagen består av fem spår med fyra olika pass. För att kunna anpassa lokalerna efter vilka pass som är mest efterfrågade ber vi dig kryssa i de pass du helst vill gå på. (I mån av plats kan omval göras senare. Blir något plats fullt gäller anmälningarna i den ordning de kommit in.)
Val av första föreläsningspass *
Val av andra föreläsningspass *
Val av tredje föreläsningspass *
Val av fjärde föreläsningspass *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service