Φόρμα εθελοντών για τον κορονοϊό Αθηνών
Συγκροτούμε ομάδες ανθρώπων που θα ήθελαν να βοηθήσουν, σε εθελοντική βάση, συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όσο βρίσκεται σε έξαρση η πανδημία του κορονοϊού.

Η προσφορά βοήθειας μπορεί να συνίσταται στην αγορά φαγητού και φαρμάκων, στην οργάνωση των ομάδων, στην επικοινωνία μέσω κοινωνικών δικτύων / email / τηλεφώνου καθώς και στην ψυχολογική υποστήριξη ατόμων που το έχουν ανάγκη.
Η πρωτοβουλία μας αυτή έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ όσων επιθυμούν να προσφέρουν και όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν ανάγκη από σχετική υποστήριξη.

Σε περίπτωση που είστε κάτοικος εκτός Αθηνών και επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εθελοντικές ομάδες αλληλεγγύης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email στο covvolunteersathens@gmail.com ώστε να βοηθήσουμε στην δημιουργία μιας αντίστοιχης ομάδας στην περιοχή σας.

Όσα στοιχεία σας συγκεντρώνουμε για την διευκόλυνση της συγκρότησης των ομάδων, πρόκειται να διαγραφούν με τη λήξη της συμμετοχής σας στη πρωτοβουλία μας.
Σε ποιόν νομό κατοικείτε ?
Clear selection
Σε ποιόν Δήμο κατοικείτε ?
Clear selection
Ποιός είναι ο ταχυδρομικός σας κώδικας? *
Σε ποιά οδό μένετε (Αυτό το πεδίο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί)?
Σε ποιόν αριθμό μένετε (Αυτό το πεδίο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί)
Ποιό είναι το ονοματεπώνυμο σας (Αυτό το πεδίο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί)?
Ποιό είναι το email σας ? *
Ποιό είναι το κινητό σας ? *
Σε ποιά ηλικιακή κατηγορία ανήκετε (Αυτό το πεδίο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί)?
Clear selection
Θα μπορούσατε να οργανώνετε μία μικρή ομάδα 5-10 εθελοντών ?
Clear selection
Έχετε άδεια οδήγησης και πρόσβαση σε κάποιο αυτοκίνητο ?
Clear selection
Παρακαλώ σημειώστε τι από τα παρακάτω θα μπορούσατε να κάνετε για να βοηθήσετε : *
Required
Ποιες ώρες της ημέρας μπορείτε να βοηθήσετε? *
Required
Η βάση εθελοντών Αθηνών χρειάζεται τα στοιχεία σας (email, ταχυδρομικός κώδικας, ονοματεπώνυμο) ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με ευκαιρίες να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, και να σας φέρει σε επικοινωνία με συμπολίτες σας οι οποίοι μπορεί να χρειάζονται βοήθεια την οποία εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Τα στοιχεία σας θα αποθηκευτούν σε ένα αρχείο προστατευμένο με κωδικό. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους παραπάνω σκοπούς. Αν οι ανάγκες αλλάξουν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ζητήσουμε άδεια να σας συμπεριλάβουμε σε επιπλέον δράσεις. Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω κουτάκι ώστε να μας δώσετε άδεια να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας. Αν η δράση αυτή κρατήσει παραπάνω από 12 μήνες θα σας ρωτήσουμε αν είσαστε σύμφωνοι να συνεχίσουμε να έχουμε αποθηκευμένα τα δεδομένα σας. Μπορείτε να αποσύρετε την άδεια που μας έχετε δώσει στέλνοντας μας ένα email στο covvolunteersathens@gmail.com. *
Συμφωνώ η βάση εθελοντών Αθηνών να μου στέλνει πληροφορίες με ευκαιρίες να βοηθήσω στον περιορισμό του κορονοϊού. Καταλαβαίνω πως για να γίνει αυτό μπορεί να χρειαστεί οι διαχειριστές να δώσουν τα στοιχεία μου σε άλλους εθελοντές. *
Συμφωνώ η βάση εθελοντών Αθηνών να με φέρει σε επικοινωνία με συμπολίτες μου οι οποίοι έχουν ανάγκη τις ικανότητες μου. Καταλαβαίνω ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί οι διαχειριστές να δώσουν τα στοιχεία μου σε συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy