Upprop för att höstens högskoleprov ska hållas
UHR lämnade idag in sin rekommendation till regeringen som säger att de tycker att höstens högskoleprov 2020 inte ska hållas.

Vi på HPAkademin tycker att detta är en skandal!

(HPAkademin gör kurser för att förbättra sig på högskoleprovet, och är därför i nära kontakt med många som vill få en andra chans och förbättra sitt liv, du kan läsa mer om oss på vår sida www.hpakademin.se)

Att ställa in vårens prov mitt under brinnande pandemi eftersom man inte på kort tid kan anpassa sig är förståeligt. Men att ställa in höstens prov som man då haft mer än 6 månader på sig att planera inför är ett slag i ansiktet på 100 000 svenskar som vill göra det bästa av sitt liv i en av de värsta lågkonjunkturerna som drabbat Sverige.

Skriv under om du också tycker att höstens högskoleprov 2020 ska hållas.

Denna namnlista kommer att lämnas in till regeringen för att de inte ska godta UHRs rekommendation och istället hålla högskoleprovet hösten 2020 med säkerhetsåtgärder som t.ex. ansiktsmask och distansering.
Ditt för och efternamn
Optional: Om du vill ha svar på vad som händer i denna frågan så kan du skriva din emailadress så lägger vi till dig i vårt nyhetsbrev där vi kommer att uppdatera alla om svaret vi får. Du kan närsomhelst avsäga dig ytterligare email.
Optional: Om du vill berätta varför högskoleprovet hösten 2020 är viktigt till UHR och regeringen så kan du skriva det här
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of HPAkademin. Report Abuse