Kontribuo për ndryshimin!
Vullnetare, Vullnetar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Plotësoni të dhënat më poshtë për t’u bërë pjesë e fushatës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në zgjedhjet lokale 2021.

Vullnetare apo vullnetarë në fushatën tonë mund të bëhet çdo qytetar e qytetare që ka vullnetin, kohën dhe energjinë.

Çdo anëtare e anëtar i Lëvizjes që ende nuk ka marrë përsipër një detyrë të caktuar për këto zgjedhje është i ftuar të regjistrohet me të dhënat e saj/tij.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
A dëshiron të bëhesh:
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.