Geologia i Art
Formulari d'inscripció / Formulario de inscripción
Email address *
Activitat de dissabte dia 3 d'octubre a les 11h/ Actividad del sábado 3 de octubre a las 11h
La primera de les 4 rutes del cicle de Geologia i Art serà per descobrir l'entorn de Favàritx. Consisteix en conèixer la geologia de la zona i també la vegetació que neix en les roques més antigues de Menorca. Seguidament, es farà un taller d'art relacionat amb la zona visitada.

Per formalitzar la sol·licitud de participació a l'activitat, cal emplenar aquest formulari. Les persones admeses rebreu un correu electrònic confirmant que estau acceptades o pel contrari que estau en llista d'espera perquè l'activitat està completa.

A causa de la present situació de la Covid19 durant l'activitat s'hauran de seguir les indicacions del personal que condueixi l’activitat respecte a les mesures de seguretat.

A més, us recomanam dur també aigua, alguna cosa per menjar, calçat còmode per caminar i gel hidroalcohòlic.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres.

Centre de Geologia de Menorca
Tel. 971 37 45 05
centregeologia@gmail.com

______________________________

La primera de las 4 rutas del ciclo de Geología y Arte será para descubrir el entorno de Favàritx. Consiste en conocer la geología de la zona y también la vegetación que nace de las rocas más antiguas de Menorca. A continuación, se hará un taller de arte relacionado con la zona visitada.

Para formalizar la solicitud de participación en la actividad, hay que rellenar este formulario. Las personas admitidas recibiréis un correo electrónico confirmando que estáis aceptadas o por el contrario que estáis en lista de espera porqué la actividad está completa.

A causa de la presente situación del Covid19 durante la actividad se tendrán que seguir las indicaciones de las monitoras de Sa Xaranga respecto a las medidas de seguridad.

Además, es recomendable llevar también agua, algo de comer, zapatos cómodos para caminar y gel hidroalcohólico.

Si tenéis alguna duda podéis contactar con nosotros:

Centre de Geologia de Menorca
Tel. 971 37 45 05
centregeologia@gmail.com
Nom, llinatges de tots els participants (fillets i adults) / Nombre, apellidos de todos los participantes (niños y adultos) *
Telèfon de contacte / Teléfono de contacto *
Municipi de residència/ Municipio de residencia
Nombre d'adults/ Número de adultos *
Nombre de fillet/es/ Número de niños/as *
Edat dels fillets/tes (poden participar a l'activitat a partir de 6 anys)/ Edad de los niños/as (pueden participar en la actividad a partir de 6 años). *
Autoritz al Centre de Geologia de Menorca per a prendre imatges que podrien tenir un ús publicitari sense dret per part de l'acceptant a rebre compensació econòmica alguna./ Autorizo al Centre de Geologia de Menorca para la toma de imágenes que podrían tener un uso publicitario sin derecho por parte del aceptante a recibir compensación económica alguna. *
Accepto les normes de la visita i em compromet a seguir les indicacions del personal que condueix l’activitat./ Acepto les normas de la visita y me comprometo a seguir las indicaciones del personal que dirija la actividad. *
Observacions/ Observaciones
Confirmació de la inscripció/ Confirmación de la inscripción
En les pròximes hores rebreu un correu electrònic confirmant la inscripció. En el cas que el grup estigui complert, el correu indicarà que esteu a la llista d'espera./ En las próximas horas recibiréis un correo electrónico confirmando la inscripción. En el caso que el grupo esté completo, el correo indicará que estáis en lista de espera.
Centre de Geologia de Menorca
Consell Insular de Menorca
Menorca Reserva de la Biosfera
Ajuntament de Ferreries
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy