Estiu Literari al Maestrat 2017
Us trobeu en el formulari d'inscripció a l'Estiu Literari al Maestrat 2017, que tindrà lloc a Benassal i Traiguera en diferents dates dels mesos de juliol, agost i setembre.

Empleneu els espais que es demanen amb les vostres dades. Cal emplenar el formulari cada vegada per cada persona a inscriure. Els actes de l'Estiu Literari al Maestrat són lliures però és imprescindible inscriure's per poder participar-hi.

Dades personals
Nom i cognoms
Your answer
Lloc de procedència
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Participació
L'Estiu Literari al Maestrat està format per diversos esdeveniments. A continuació, marqueu aquells als quals assistireu. Si sou docent, tingueu present que l'activitat de formació comprèn totes les activitats i que cal fer també la inscripció al CEFIRE de Vinaròs.
Actes
Informació addicional
Feu-nos saber aquelles observacions que penseu que hem de tenir en compte des de l'organització per atendre-vos adequadament, en relació als diferents actes de l'Estiu Literari al Maestrat (http://www.maestratviu.org/2017/04/estiu-literari-al-maestrat.html)
Observacions
Your answer
Tractament de dades personals
Privadesa - Les dades facilitades pels usuaris poden quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Maestrat Viu [c/ la Mola, 8, 12160, Benassal] i la finalitat dels quals és només a l'efecte de suport organitzatiu dels Premis Maestrat Viu. Els interessats podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l'adreça abans indicada o al correu electrònic maestratviu@gmail.com. La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari per tal que Maestrat Viu faça les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari a totes les persones que siguen necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que siga remés a Maestrat Viu per l'usuari s'ha de considerar públic i no confidencial, i pot ser utilitzat lliurement per Maestrat Viu.
LOPD: Dret d’accés Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’accés per saber quina informació, de caràcter personal, disposen els fitxers de Maestrat Viu. (*)
Dret de rectificació Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de rectificació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
Dret a oposició Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’oposició de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
Dret a cancel·lació Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de cancel·lació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
* De conformitat amb els articles 15 i 16 de la Llei orgànica 15/1999, i els articles 50, 51, 88 i 95 del Reial decret 1720/2007, i d’acord amb els protocols d’actuació establerts.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms