IOGA BACKBENDING
Gràcies per inscriure't al nostre Taller de IOGA BACKBENDINGS del pròxim 22 de febrer de 18:00h a 20.30h.
El punt de trobada serà la sala de Ioga situada al costat del tatami de karate.

T'informem que per a fer efectiva l'inscripció cal realitzar el pagament de la mateixa.
Només per a majors de 18 anys.

PER A PARTICIPANTS SOCIS, com realitzar el pagament?:
El cost de l'activitat és de 25€.
El pagament es realitzarà per compte banc al rebut del proper mes.

PER A PARTICIPANTS NO SOCIS, com realitzar el pagament?:
El cost de l'activitat és de 35€.
Un cop feu la inscripció, rebreu un correu electrònic amb el número de compte.

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte i/o necessitat a través del sguerrero@cnb.cat, o al 610 87 87 74 .

Fins aviat!

NOM I COGNOMS *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
ETS SOCI/A DEL CLUB? *
De conformitat amb l'establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CLUB DE NATACIO BARCELONA amb CIF G08533689 i domicili social situat en PASSEIG JOAN DE BORBO,93 DE BARCELONA CP 08039, amb la finalitat de remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CLUB DE NATACIO BARCELONA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat i fins que no revoqui el seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
CLUB DE NATACIO BARCELONA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CLUB DE NATACIO BARCELONA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic cnb@cnb.cat .
Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: cnb@cnb.cat.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.
ACCEPTACIÓ LLEI PROTECCIÓ DE DADES *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service