Test NEUROCHIRURGIE 6 Iunie 2019, ora 17.00
Test de neurochirurgie adresat medicilor rezidenți neurochirurgi, neurologi din orice centru universitar și studenților din cadrul facultăților de medicină. A 3-a ediție, organizată de BRAIN Institute la Spitalul Monza, aula de la etajul al 2-lea.

DURATĂ: o oră și constă din 5 întrebări de neurochirurgie cerebrală și 5 întrebări de neurochirurgie spinală.

SUBIECTE: Subiectele din anii anteriori sunt postate pe grupul de Facebook Brain Careers. De asemenea tot în ajutorul celor interesați am postat pe youtube filmele de la câteva evenimente anterioare organizate de BRAIN Institute, al căror conținut poate fi de ajutor.

PREMIU: Vom oferi un stagiu de pregătire alături de echipa medicală coordonată de Dr. Sergiu Stoica (medic primar neurochirurg) și o bursă de studiu care constă în 500 euro pentru lucrarea cea mai bună. În cazul în care sunt mai multe lucrări bune, premiul se împarte la numărul de câștigători. Perioada stagiului de pregătire va fi efectuată în funcție de disponibilitatea studentului / rezidentului.

Pentru asigurarea locului este suficient să completați formularul o singură dată (!), astfel participarea este asigurată în mod automat, fără a fi necesar să primiți un e-mail.

P.S. Completarea acestui chestionar este obligatorie pentru confirmarea participării la evenimentele BRAIN Institute, datele au caracter confidențial și nu vor fi folosite cu alt scop.

Mulțumim!

Nume și Prenume *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Testul se adresează studenților și rezidenților (neurochirurgie & neurologie)
Te rugăm să complezi în funcție de studii / profesie, bifând căsuța corespunzătoare.
STUDENT
Facultatea și orașul în care studiezi
Your answer
REZIDENT neurochirurgie sau neurologie
Centrul Universitar în care profesezi
Your answer
Alte mențiuni
Your answer
Dorești să primești informații despre evenimentele noastre? *
nici noi nu apreciem spam-ul, dacă ești interesat de proiectele organizate de BRAIN Institute, ne propunem să te ținem la curent cu activitatea noastră via e-mail.
Mulțumim pentru înscriere, abia așteptăm să te cunoaștem sau ...să te revedem! Cu drag, Echipa BRAIN Institute.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service