Amuze | Valentijn Serenades 2019
Heimelijk verliefd? Een geliefde of vriend(in) die u heel erg waardeert? Of iemand die wel even een valentijntje kan gebruiken? Laat Amuze, in Utrecht (stad), aan de deur komen op 14 februari om het hem/haar te vertellen met een heuse Valentijn Serenade voor maar €25,-.

Niet woonachtig in Utrecht of wilt u ons om een andere reden inhuren? Of bijvoorbeeld op een andere datum. Ga dan naar http://amuze.org/serenade en vul het algemene serenade formulier in. We kijken dan graag gezamenlijk of we op maat een optreden voor u kunnen verzorgen.

Naam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Naam van de Valentijn *
Geef hier de naam op van de persoon die u wilt verrassen.
Your answer
Adres voor de serenade *
straatnaam + huisnr in Utrecht (stad)
Your answer
Betalingsmethode *
I.v.m. de nabijheid van 14 februari kunnen we zelfstandige overboekingen niet meer op tijd controleren. Om die reden is de enige overgebleven betalingsmethode een machtiging voor een Eenmalige Automatische Incasso via dit formulier. Het bedrag wordt na 14 februari automatisch afgeschreven.
Tijdslot van voorkeur *
Wij zullen ons best doen zo veel mogelijk aan uw tijdsvoorkeur te voldoen en komen hier t.z.t. nog op terug om een specifieke indicatie van het tijdstip te geven. (N.B. De tijdstippen voor 21:30 zijn eigen vol, maar het zou misschien kunnen als het tijdstip flexibel is en het in de buurt van een andere serenade is. Geef dan even een toelichting in het opmerkingen veld)
Opmerkingen
Opmerkingen over uw valentijn? Een lastig tuinhekje of blaffende honden? Laat het ons weten!
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service