Пријава за Конференција 2019
сабота, 14.12.2019 г. | х. Порта - Скопје | регистрација од 09:15 ч. | почнува во 10:00 ч.
Email address *
1. Име (Ве молиме, на кирилица) *
Your answer
2. Презиме (Ве молиме, на кирилица) *
Your answer
3. Место на живеење *
Required
4. Дали сте член/ка на МАТА? *
5. Дали се занимавате со книжевен превод? *
5.1 Доколку да, кој книжевен род/вид најчесто преведувате?
Your answer
5.2 Доколку да, со колкугодишно искуство располагате?
Your answer
6. Дали се занимавате со преведување и/или титлување на филмови? *
6.1 Доколку да, кој филмски род/жанр најчесто преведувате и/или титлувате?
Your answer
6.2 Доколку да, со колкугодишно искуство располагате?
Your answer
7. Дали се занимавате со лекторирање? *
7.1 Доколку да, кој вид на текстови најчесто лекторирате?
Your answer
7.2 Доколку да, со колкугодишно искуство располагате?
Your answer
8. На колку конференции на МАТА сте учествувале до сега? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy