DECLARATIE
• Am luat la cunostinta de normele de siguranta si regulamentul intern de functionare al Salii de catarat BLOKX (una si aceeasi cu CLIMBING BLOKS) SRL si ma oblig sa le respect;
• Am efectuat controalele medicale necesare care atesta ca starea sanatatii imi permite practicarea acestui sport.

Totodata ma oblig: sa respect orarul antrenamentelor, indicatiile instructorilor, supraveghetorilor si ale responsabililor de spatiu; sa am un comportament si un limbaj civilizat pe timpul activitatii desfasurate in sala; sa folosesc in mod civilizat spatiul si materialele puse la dispozitie, in caz de prejudiciu adus CLIMBING BLOKS SRL, urmand sa suport costurile aferente. In cazul accidentarii din cauza nerespectarii regulamentului si a normelor de securitate, Sala de catarat BLOKX este exonerata de orice raspundere.
Imi exprim acordul ca datele mele personale sa fie prelucrate conform reglementarilor in vigoare, asa cum am fost informat prin regulamentul intern.

Sunt de acord cu fotografierea si difuzarea imaginii mele in actiunile de promovare a proiectelor BLOKX. Declar ca nu am si nu voi avea nicio pretentie fata de aceste difuzari/aparitii.

Email *
Nume complet participant *
Ocupatie
Telefon *
Data nasterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Sunt de acord *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy