PRIJAVA NA ČETRTI POSVET O PRIHODNOSTI NA PODROČJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA
Na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport v okviru priprave sistemskih sprememb na področju vzgoje in izobraževanja organiziramo tudi javne posvete o prihodnosti tega področja. Drugi posvet bo potekal v petek, 7. junija 2019, ob 15. uri v prostorih OŠ Drska (Ulica Slavka Gruma 63, Novo mesto).

Zaradi omejenih prostorskih zmogljivosti vas naprošamo, da se na posvet prijavite preko spodnjega obrazca. Prijave so možne najpozneje do 6. junija 2019, oziroma do zapolnitve sedežev v dvorani. Prosili bi vas, da se dogodka udeležite vsaj 15 minut pred uradnim začetkom zaradi lažje organizacije le-tega.

Hvala za razumevanje in vljudno vabljeni. Veselimo se vaše prisotnosti in neprecenljivega prispevka k sooblikovanju prihodnosti na področju vzgoje in izobraževanja.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
E-naslov *
Your answer
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Ali se boste posveta udeležili kot predstavnik katere izmed institucij oziroma organizacij ali združenj? Če da, prosim navedite naziv le-te.
Your answer
Ali želite na posvetu postaviti vprašanje ali predstaviti pobudo? Vzpodbujamo vas, da v kolikor želite izraziti svoje mnenje/vprašanje, se prijavite s pričujočim obrazcem, saj vas bo moderator tako povabil k besedi po v naprej določenem prednostnem vrstnem redu, ostali pa se bodo lahko k besedi prijavili tudi neposredno na samem dogodku, vendar bodo uvrščeni za tistimi, ki se bodo uradno prijavili k besedi preko tega obrazca
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy