Onderzoek om de belangrijkste uitdagingen, trends en beïnvloedende factoren van stedelijk vrachtvervoer vast te leggen
Dit onderzoek wordt uitgevoerd in het kader van het EU gefinancierde LEAD-project(https://www.leadproject.eu/),het opzetten van Digital Twins van stedelijke logistieke netwerken in zes steden, ter ondersteuning van experimenten en besluitvorming met on-demand logistieke activiteiten in een publiek-private stedelijke omgeving.

Steden en industrieën hebben nieuwe kennisgestuurde logistieke oplossingen nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden. Als voorlopige activiteit verzamelt, verfijnt en ontwikkelt LEAD bestaande kennis en inzicht in het stadslogistieke landschap in het tijdperk van de on-demand economie.

De enquête is gericht op het vastleggen van de belangrijkste uitdagingen, trends en beïnvloedende factoren die kenmerkend zijn voor het stedelijk goederenvervoer, waarbij belangrijke deskundigen en praktijkmensen betrokken zijn.

Uw inbreng is essentieel voor onze studie. Wij garanderen dat uw gegevens en antwoorden anoniem worden gehouden en alleen voor dit onderzoek worden gebruikt en niet worden gedeeld met andere entiteiten, in volledige overeenstemming met de AVG-regelgeving.
Email address *
Hoe deze enquête werkt
U wordt gevraagd om een korte uitleg te lezen in de volgende sectie en achtereenvolgens de vragen in dit formulier te beantwoorden.

De enquête duurt ongeveer 10 minuten van uw tijd.

Voor vragen en verdere verduidelijking u contact met ons opnemen:
Edoardo Marcucci (edoardo.marcucci@himolde.no).).
Valerio Gatta (valerio.gatta@uniroma3.it)
Giacomo Lozzi (glozzi@polisnetwork.eu)

Vriendelijk bedankt voor uw medewerking.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy