Stofskiftesygdom
Kære deltager

Vi er et research team fra DTU, som arbejder på at udvikle et hjemmeapparat til stofskiftepatienter.
Dette spørgeskema er til for at blive klogere på patienter, der lider af stofskiftesygdomme og undersøge behovet for et hjemmeapparat til måling af TSH, (frit T3) og (frit T4). noteres som T3 og T4 i dette skema.

Med dette hjemmeapparat håber vi at kunne gøre det muligt for patienter at måle TSH, T3 og T4 uden at skulle til læge. Dette gøres ved at patienten prikker sig i fingeren og drypper et par dråber blod på en chip (sensor), der sættes ind i apparatet, som et slags USB stik (når du har apparatet vil du kunne købe de chips du skal bruge, hver chip kan kun bruges én gang hver). Apparatet er forbundet til din smartphone via. bluetooth og så kan du starte testen i en tilhørende app.

Projektet er i en meget tidlig fase og det kan tage år før projektet bliver til virkelighed, men nu har du muligheden for at bidrage og sætte skub i tingene med dit synspunkt.

*Undersøgelsen er anonym og resultaterne vil blive analyseret og præsenteret, for at skabe opmærksomhed på efterspørgslen på løsninger til stofskiftepatienter.

Tusind tak for dit bidrag!

Hvad er dit biologiske køn? *
Hvor gammel er du? *
Lider du af for højt eller lavt stofskifte? *
Required
Hvilken medicin tager du og hvor ofte? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service