Aanmeldingsformulier 2021-2022
Voor aanmelding voor het eerste leerjaar hanteren we De OverstapRoute. Alle leerlingen met een vwo-advies zijn welkom.

Vanaf donderdag 7 januari 2021 kunt u telefonisch een afspraak maken voor een aanmeldingsgesprek van dinsdag 2 t/m woensdag 10 maart 2021.

T: 010 436 00 45

Vanaf donderdag 7 januari 2021 kan het aanmeldingsformulier van onze school worden ingevuld via de site: www.erasmiaans.nl

De aanmelding kan alleen plaatsvinden om de hierboven genoemde aanmeldingsperiode. Op dit moment is nog niet duidelijk of deze gesprekken op school plaats kunnen vinden i.v.m. corona. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, ontvangt u een uitnodiging voor een aanmeldingsgesprek via Teams op het e-mailadres dat u in het eerste scherm van het aanmeldingsformulier invult.
De volgende documenten dient u bij het aanmeldingsgesprek mee te nemen als u uw kind wilt inschrijven:

- De ingevulde en door beide ouders ondertekende voorkeurslijst van Onderwijs Transparant (dit ontvangt de ouder via de basisschool) indien het Erasmiaans Gymnasium uw eerste school van voorkeur is.
- Het formulier met de unieke code van Onderwijs Transparant (dit ontvangt de ouder via de basisschool). Hierop staat ook het advies van de basisschool vermeld. Mocht u geen unieke code van de basisschool hebben ontvangen dan ontvangen wij graag een schriftelijke verklaring van het advies van de basisschool. Toelatingscriterium Erasmiaans: VWO advies van de basisschool (geen H/V-advies).
- Kopie van het paspoort of de identiteitskaart van de leerling
- Verklaringen in verband met bijzondere (medische) omstandigheden, bv AD(H)D, dyslexie, diabetes. U bent verplicht om de school waar u uw kind aanmeldt, volledig te informeren over uw kind.

Er wordt tijdens het aanmeldingsgesprek een lotingsnummer uitgereikt voor het geval er geloot moet worden bij meer dan 210 aanmeldingen. Indien er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, wordt er op woensdag 24 maart 2021 geloot. Alleen leerlingen die in groep 8 de Talentenklas op het Erasmiaans Gymnasium met goed gevolg hebben doorlopen en een VWO-advies hebben gekregen van de basisschool worden bij voorrang geplaatst.

Mocht er niet geloot hoeven te worden, ontvangt u op maandag 22 maart een mail ter bevestiging van de plaatsing. Bij een eventuele loting zullen we op donderdag 25 maart de plaatsing via de site bekendmaken en ontvangt u een mail ter bevestiging.

Indien er vragen zijn: jaarleider leerjaar 1, de heer Monster: monster@erasmiaans.nl
Email *
Vul uw afspraaknummer in *
Bij het verzoek van de administratie om dit formulier in te vullen hebt u het afspraaknummer gekregen.
Op welke datum heeft u een afspraak voor een aanmeldgesprek? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy