Bussen Blåmåka - kor ska vi reis hæn?
The Flying Seagulls Norge og Turnéteatret har funnet en løsning på hvordan de kan gi barnefamilier et kulturtilbud der de bor i koronakrisen. «Bussen Blåmåka» er en fargeglad scene på hjul som fra midten av april vil rulle rundt i Trøndelag og tilby gratis og risikofri underholdning som følger helsemyndighetenes råd.
Med bussen Blåmåka kan folk få et kulturtilbud der de bor.

Vi trenger din hjelp til å finne ut hvor vi kan stå for å nå ut til de som trenger det aller mest. Det kan være ved en boligblokk, en parkeringsplass der folk kan være i bilene sine, ved institusjoner, barnehjem, sykehus. Vi er åpne for forslag. Har du tips til hvor vi kan stå, vær gjerne så konkret som mulig. Vi trenger adresse og gjerne kontaktinformasjon til noen som jobber/bor der.

Vi ønsker å planlegge godt for å nå ut til flest mulig. Vi ser for oss mellom 4-6 show per dag.
Personvern: Informasjonen i dette skjemaet vil oppbevares og behandles av Turnéteatret i Trøndelag og The Flying Seagull Norge. Informasjonen vil ikke bli delt med en tredjepart.
Email address *
Hva heter kommunen din?
Your answer
Fra en forestilling i Trondheim. Bussen Blåmåka skaper liv og røre og god stemning!
Kan du skrive ned steder (gjerne med adresse) det passer bra at Bussen Blåmåka kan stå for å nå ut til de som trenger det?
Your answer
Vi trenger strømtilgang der vi stopper. Derfor trenger vi å komme i kontakt med noen der. Har du kontaktinformasjon på noen av disse stedene? Skriv ned navn og nummer her.
Your answer
Kunne du tenke deg å hjelpe oss litt med tilrettelegging i din kommune?
Kan vi kontakte deg hvis vi har spørsmål om din kommune?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy