ADHESIONS Manifest periodistes i fotoperiodistes feministes @LesBeatrius 8M-2019
Formulari d'adhesió al manifest per un periodisme sense masclisme de Les Beatrius, la xarxa de dones professionals de la comunicació, al País Valencià, per un periodisme feminista.
Manifest 8M·2019
Un any més, les periodistes i fotoperiodistes valencianes ens sumem a la vaga i a les actuacions programades pel Moviment Feminista al voltant del 8 M.
A les 1.000 raons que avalen el malestar de les dones que lluitem per la igualtat afegim les moltes causes que les professionals de la comunicació considerem entrebancs a l’hora d’exercir el nostre ofici amb la llibertat i la responsabilitat social imprescindibles. Més encara en uns moments en què proliferen les “notícies” falses distribuïdes amb clares intencions partidistes i d’incitació a l’odi cap a les dones reivindicatives. I el pitjor de tot no és que amb aquestes campanyes s’intoxiquen les xarxes, el problema es fa més greu en el moment en què els mitjans de sempre “compren”, validen i difonen les mentides sense molestar-se en investigar i contrastar. (...)

Pots llegir el manifest complet ací: https://lesbeatrius.wordpress.com/

NOM I COGNOMS *
Your answer
Mitjà de comunicació -optatiu-
Your answer
Mail (si ens autoritzes a enviar-te informació de @LesBeatrius)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service