Ενημέρωση Συμβούλων - Προεγγραφή
Ημερομηνία : Απρίλιος- Μάιος 2018
Τόπος: Πειραιάς
Εκτιμώμενη Διάρκεια: 2 ώρες
Πληροφορίες: 210-- 4120002 ή info@atticalag.gr
Περιεχόμενο Εκδήλωσης
Το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Νήσων ΠΕ Αττικής, στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης, εμψύχωσης και οργάνωσης της υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ Leader 2014-2020 “Περιβάλλον και Πολιτισμός Εν Πλώ", διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με σύμβουλους-μελετητές για την 1η Πρόσκληση για Ιδιωτικά Έργα, η οποία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Το αντικείμενο της εκδήλωσης και ο στόχος είναι η ενημέρωση για τις απαιτήσεις της αίτησης στήριξης με σκοπό την οργάνωση, σύνταξη, υποβολή και υποστήριξη των υποψήφιων επενδυτικών προτάσεων, εντός της Περιοχής Παρέμβασης του Προγράμματος (Π.Ε Νήσων Αττικής). Θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με το τοπικό πρόγραμμα και τις απαιτήσεις των αιτήσεων στήριξης των επενδυτικών προτάσεων. Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν αφορούν:

1. Τοπικό Πρόγραμμα Δικτύου Νήσων Δήμων ΠΕ Αττικής.
2. Δράσεις / Ενέργειες και Θεσμικό Πλαίσιο Υλοποίησης Ιδιωτικών Έργων.
3. Πρόσκληση - Αιτήσεις Στήριξης.
4. Διαδικασίες Πρόσκλησης.

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται σε συμβούλους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για την οργάνωση της αίτησης στήριξης και την υποβολή του σχετικού φακέλου επενδυτικού έργου στην 1η Πρόσκληση που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: μελετητικά γραφεία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, γεωπόνοι, μηχανικοί, οικονομολόγοι, λογιστές και λοιποί με κατάρτιση σε θέματα πολιτικών αγροτικής ανάπτυξης, επενδυτικών έργων, που δύνανται να υποβάλλουν προτάσεις για λογαριασμό υποψήφιων δικαιούχων στο τοπικό πρόγραμμα.

Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την Φόρμα Προεγγραφής στην επόμενη σελίδα, προκειμένου το Δίκτυο να οργανώσει την εκδήλωση και να σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις αυτή οριστικοποιηθεί.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms