Βιογραφικό Σημείωμα
Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας στη Θεσσαλονίκη το 2012. Κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος.
Tο 2015 oλοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές με άριστα στην Ιατρική της Ανκόνα της Ιταλίας (Università Politecnica delle Marche, Facoltà di Μedicina) με θέμα: "Χορτοφαγία για όλα τα στάδια ζωής σε Κλινικές και Φυσιολογικές Καταστάσεις".
Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας.
Εκτέλεσε την πρακτική της άσκηση στη Βενετία ειδικευόμενη στη βοτανοθεραπεία, τη φυσική θεραπευτική και τη μέθοδο Kousmine (expert level). Δημιούργησε επιπλέον, ένα δίκτυο διατροφολόγων παραδίδοντας σεμινάρια διατροφής και μαγειρικής.
Δούλεψε στην Τεριέστη Ιταλίας σε κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ, παρακολουθώντας εξατομικευμένα τους θεραπευόμενους και οργάνωνε προγράμματα σίτησης και εργαστήρια παρασκευής τροφίμων αλλά και ημερίδες με θέμα την υγιεινή διατροφή.
Παρακολούθησε σεμινάρια βιολογικής καλλιέργειας, μητρικού θηλασμού, ομοιοπαθητικής και ορθομοριακής ιατρικής. Συνεχώς καταρτίζεται με τα νέα επιστημονικά δεδομένα μέσα από συνέδρια, διαλέξεις, και επιμορφώσεις στον τομέα της διαιτολογίας.
Γράφει άρθρα και δημιουργεί συνταγές, συνεργάζεται με σχολεία, παιδικούς σταθμούς και εταιρίες βιολογικών προϊόντων συντάσοντας ειδικά διαιτολόγια.
Διαρκής συνεργασία με έμπειρους chef για σύνταξη ειδικών μενού σε εταιρίες catering, εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Παραδίδει σεμινάρια για επίκαιρα θέματα διατροφής καθώς και είναι εισηγήτρια σε προγράμματα δια βίου μάθησης ενηλίκων (ΛΑΕΚ).
Από το 2013 λειτουργεί το «Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής» με όραμα να μεταδώσει τον ενθουσιασμό της, την εμπειρία και τις γνώσεις της επιστήμης που επέλεξε με διαρκή όρεξη για νέες συνεργασίες και δημιουργία.

Παράλληλα, στο Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής προσφέρει:
 Τμήμα υποστηρικτικής θεραπείας σε ομάδα με διατροφικές διαταραχές όπως παχυσαρκία, νυχτερινή υπερφαγία, βουλιμία κ.α με εβδομαδιαίες συνεδρίες, σε συνεργασία με έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια.
 Τμήμα θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά με σκοπό την εκπαιδευσή τους στη σωστή διατροφή. Κάθε χρόνο οργανώνεται θεατρική παράσταση από τα παιδιά για να παρουσιάσουν τα όσα διδάκτηκαν, σε συνεργασία με συνάδελφο, εκπαιδεύτρια θεατρικού παιχνιδιού.
 Διαδραστικά εργαστήρια υγιεινής μαγειρικής και αυτάρκειας στην τροφή, με επίκεντρο την παράδοση και την μεσογειακή διατροφή.
Πληροφορίες για τις επίκαιρες δράσεις: www.siniditidiatrofi.gr

θα θέλατε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας; *
το e-mail σας παραμένει προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό
επίθετο *
Your answer
όνομα *
Your answer
τηλέφωνο *
Your answer
e- mail *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms