Pyetësor për vlerësimin e njohurive mbi fatkeqësitë dhe emergjencat civile
Programi për Përmirësimin e Sistemit Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm dhe parandalimin e përmbytjeve në Shqipëri (PRO NEWS) synon të rrisë aftësinë ripërtëritëse ndaj përmbytjeve duke forcuar Sistemin Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm në Shqipëri dhe duke përmirësuar parandalimin e fatkeqësive në përputhje me praktikat e mira të Bashkimit Evropian.

Pyetësori më poshtë është një mjet për të vlerësuar njohuritë e publikut të gjerë në lidhje me situatat e emergjencave civile dhe Sistemin Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm.
Informacioni i grumbulluar do të na ndihmojë për të planifikuar dhe për të ndërmarrë veprime konkrete në rritjen e ndërgjegjësimit të publikut në lidhje me aftësitë ripërtëritëse ndaj përmbytjeve si dhe promovimin e Sistemit Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm në Shqipëri.
REC Shqipëri ju siguron se informacioni që ju do të ndani me ne nëpërmjet këtij pyetësori, do të mbetet anonim.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin.

1.Shënoni grupin e audiencës që i përkisni? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms