Curs de capacitació gratuït FATHERS ROCK! 

El projecte FATHERS ROCK té com a objectiu desenvolupar competències específiques en els professionals de primera línia en diferents serveis d’atenció a la perinatalitat i primera infància per tal de fomentar la inclusió i participació activa del pare en aquests serveis i aconseguir un major compromís d'aquest en la criança dels seus fills i filles, així com facilitar eines per a la detecció i derivació de casos de violència. Una major implicació del pare es tradueix en un millor benestar en la família, en un desenvolupament saludable dels infants i en la prevenció de possibles situacions de conflicte que puguin derivar en casos de violència de gènere.

Malauradament, gran part dels serveis relacionats amb l’embaràs, el part, l’atenció precoç i l’educació no aconsegueixen involucrar als pares oferint-los un suport específic. Sovint, els pares consideren que el suport perinatal tradicional està desenvolupat i dirigit a les mares, la qual cosa pot generar que els homes se sentin ignorats per aquests serveis i potenciar sentiments d’impotència i aïllament. És per això que els homes estan més interessats a participar en xarxes de suport dissenyades específicament per a ells.

T’interessa aprendre més sobre com involucrar als pares en el  dia a dia de la teva feina? T’agradaria tenir més eines per detectar i derivar els casos en que sospitis que pot haver violència?

Apunta’t al Curs gratuït de capacitació per a professionals de primera línia!

El curs tindrà una durada de dues sessions d’entre 3-4 hores cadascuna. Omple el formulari i escull quan t'aniria millor realitzar-lo.

*Seguidament et demanarem algunes dades personals. Totes seran tractades amb total condifencialitat i el seu ús només es restringirà a aquest estudi, qualsevol informació que ens donis es tractarà d'acord amb la normativa legal sobre protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal - LOPD - i el Reglament UE 2016/679 - Reglament general de protecció de dades)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms: *
Professió: *
Centre de treball: *
Adreça electrònica: *
Telèfon de contacte:
Fes-nos saber quina franja temporal t'aniria millor, ens posarem en contacte amb tu per concretar les dates: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Report Abuse