Festival znanosti 2019: Boje
Na ovom je mjestu moguće izvršiti prijavu aktivnosti za 17. izdanje splitskog Festivala znanosti koji će se održati u razdoblju od 8. do 13. travnja 2019. Rok za prijavu aktivnosti istječe u petak, 25. siječnja 2019.
Ustanova/Udruga: *
Molimo unesite naziv ustanove/udruge koja je nositelj aktivnosti; primjerice, Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu.
Your answer
Odjel:
Molimo unesite naziv odjela (zavoda, katedre i sl.) unutar ustanove koji je nositelj aktivnosti; primjerice, Odjel za informatiku.
Your answer
Voditelj(i) aktivnosti: *
Molimo unesite imena i prezimena svih voditelja aktivnosti, kako će biti otisnuta u programu događanja i na potvrdnicama Festivala znanosti. Ukoliko netko od navedenih voditelja ne predstavlja ustanovu/udrugu nositelja aktivnosti, molimo da uz ime i prezime voditelja u zagradama navedete i naziv ustanove/udruge uz koju ga/ju se vezuje; primjerice, Ivan Horvat (Kineziološki fakultet u Splitu).
Your answer
Kontakt e-mail: *
Molimo unesite valjanu adresu elektroničke pošte putem koje ćete primati obavijesti od organizacijskog odbora Festivala.
Your answer
Kontakt broj:
Molimo unesite broj telefona kontakt osobe putem kojeg ga/ju se može kontaktirati u slučaju potrebe.
Your answer
Suradnici: *
Molimo unesite imena i prezimena svih suradnika koji će biti angažirani u provedbi aktivnosti, kako će biti otisnuta na potvrdnicama Festivala znanosti. Napominjemo kako, zbog uštede prostora na letku, imena i prezimena suradnika neće biti tiskana u programu događanja. Ukoliko netko od navedenih suradnika ne predstavlja ustanovu/udrugu nositelja aktivnosti, molimo da uz ime i prezime suradnika u zagradama navedete i naziv ustanove/udruge uz koju ga/ju se vezuje; primjerice, Ivan Horvat (Udruga ljubitelja prirode).
Your answer
Naziv aktivnosti: *
Molimo unesite naziv prijavljene aktivnosti, kako će biti otisnut u programu događanja i na potvrdnicama Festivala znanosti.
Your answer
Vrsta aktivnosti: *
Molimo odaberite jednu ili više ponuđenih stavki koje najbolje opisuju vrstu prijavljene aktivnosti.
Required
Opis aktivnosti: *
Molimo unesite kratki opis sadržaja prijavljene aktivnosti.
Your answer
Predviđeno trajanje: *
Molimo unesite predviđeno trajanje prijavljene aktivnosti, izraženo u minutama. Ukoliko se radi o predavanju i/ili prezentaciji, molimo Vas da u predviđeno vrijeme trajanja uračunate dodatnih 10-15 minuta za raspravu i pitanja.
Your answer
Ciljana publika: *
Molimo odaberite jednu ili više stavki koje predstavljaju publiku kojoj je namijenjena prijavljena aktivnosti.
Required
Predloženo mjesto održavanja: *
Molimo naznačite je li održavanje prijavljene aktivnosti planirano u nekom od javnih prostora - poput Gradske knjižnice, Gradskog kazališta mladih, multimedijalne dvorane u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice i sl. - koje će osigurati organizacijski odbor Festivala, u ovisnosti o njihovoj raspoloživosti, ili će se pak prijavljena aktivnost izvoditi na nekoj proizvoljnoj lokaciji, koju ćete sami osigurati. U potonjem slučaju, molimo da u praznom retku navedete puni naziv i adresu lokacije na kojoj će se prijavljena aktivnost održati; primjerice, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (učionica A 125), Ruđera Boškovića 32, 21000 Split.
Predloženi termin održavanja:
Ukoliko ste u odgovoru na prethodno pitanje naveli da će se prijavljena aktivnost izvoditi na proizvoljnoj lokaciji, koju ćete sami osigurati, molimo da, u svrhu lakšeg formiranja rasporeda, naznačite termin/e (dan/sat) u kojima je planirano održavanje aktivnosti; primjerice, utorak, 9. travnja, 17.00 - 21.00 sat.
Your answer
Broj sudionika:
Molimo unesite maksimalni dozvoljeni broj sudionika koji bi, po Vašoj procjeni, trebao jamčiti neometano odvijanje aktivnosti. Ukoliko broj sudionika nije ograničen, ovo polje ostavite praznim.
Your answer
Adresa za prijavu:
Molimo unesite valjanu adresu elektroničke pošte putem koje će se vršiti prijave, ukoliko je za sudjelovanje u aktivnosti potrebna prethodna najava i/ili je ograničen broj sudionika.
Your answer
Ostale napomene:
Ukoliko postoje, molimo navedite sve ostale detalje o kojima bi se trebalo voditi računa, kako bi se osiguralo neometano izvođenje aktivnosti.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service