Работилница за иновативни образователни практики
Сдружение “Образование без раници” и Център за творческо обучение, с подкрепата на фондация Америка за България, организират съвместна работилница на 19 и 20 септември 2019 г. в град София, за учители на тема “Иновативни образователни практики”, от 09.00 до 17.00 часа.

Място на провеждане: София. Точен адрес предстои да се уточни.

За нуждите на обучението, молим участниците в него да носят със себе си лаптоп или таблет. Цената на обучението е 120 лв. с ДДС за един участник. За двама и повече участници от една организация, цената е 100 лв. на участник. В цената са включени кафе-паузи.

Ранни записвания: при регистрация и плащане до 30 август 2019 година цената на обучението е 110 лв. за един участник, а при двама или повече участници от една организация - цената е 90 лв. на участник.

Обучението е одобрено от МОН със заповед №РД09-326 /16.01.2019 г. Успешно завършилите обучението ще получат удостоверение с един квалификационен кредит.

Преди да изпратите тази заявка, моля проверете вярно ли са изписани данните Ви, тъй като те ще бъдат ползвани за издаване на Вашето удостоверение за участие. За редакция на лична информация или повторно издаване на удостоверение се заплаща такса от 10,00 лв.

С изпращането на тази форма Вие се съгласявате да споделите Вашите лични данни с Център за творческо обучение и "Образование без раници". Данните Ви няма да бъдат споделяни с трети лица и ще бъдат използвани във връзка с обучението. Повече за политиката на поверителност можете да видите тук: https://cct.bg/private-data/

Заплащането се извършва само по банков път. Ако регистрацията е направена 3 или по-малко дни преди обучението, таксата се заплаща при първа възможност.

Данни за плащане:

Титуляр: Образование без раници/ Obrazovanie bez ranitsi

IBAN: BG80RZBB91551006639897

BIC: RZBBBGSF

Банка: Райфайзенбанк

За повече информация:
- сайт на "Образование без раници" https://obr.education/, електронна поща hi@obr.education или тел. 0878 35 05 05
- сайт на Центъра www.cct.bg, електронна поща info@cct.bg или телефон 02/ 408 03 26

Email address *
Вашите три имена: *
Име, презиме и фамилия, изписани на кирилица без съкращения.
Your answer
Телефон за връзка с вас *
Your answer
Имам възможност и ще нося лаптоп *
Ако сте учител, по какво преподавате?
Your answer
От къде научихте за обучението? *
Required
Данни за фактура:
Булстат, организация, адрес на организацията, МОЛ. Ако сте физическо лице и в случай, че желаете фактура - необходими са три имена, адрес и ЕГН.
Your answer
Email адрес, на който да бъде изпратена фактурата:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Obrazovanie bez ranitsi. Report Abuse - Terms of Service