BRISWA Rasizam u fudbalu upitnik
Official website: www.briswa.eu
A. BRISWA projekt
BRISWA project je ko-finansiran od strane Europskog Programa Erasmus + (Referenca projekta: 579960-EPP-1-2016-2-IT-SPO-SCP) i ima za cilj da preispita rasizam i diskriminaciju u fudbalu, definišući ga na suženiji način i kroz mnogo temeljniji i aktivniji pristup.
Tačnije ciljevi projekta su:
- Shvatanje situacije u Evropi što se tiče rasizma (sa naglaskom na fudbal) i identifikacija uslova koji su doveli do stvaranja i širenja rasizma
- Poštovanje načina na koji ovi rezultati utiču na rasističko ponašanje kroz upotrebu matematičkih modela i tehnika simulacije, koji će da pomognu u kreiranju i testiranju pravila, koja će se boriti protiv rasizma, u proračunatoj okolini
- Postavljanje ovih pravila počevši od najmlađih kao i fudbalskih akademija
- Postavljanje i obuka novih osoba u fudbalskih udruženjima i grupama, čija će uloga biti da otkriju takav fenomen i preduzmu mere protiv njegovog širenja u klubu
- Širenje vrednosti i rezultata projekta u Europi kroz organizovanje seminara i sportskih dešavanja

Official website: www.briswa.eu

The Consortium:
• System Dynamics Italian Chapter (Italy)
• Academy Football club (Italy)
• University of Macedonia (Greece)
• Associatia Club Sportiv COLTEA 1920 Brasov (Romania)
• Youth Football Tournament doo (Serbia)
• Debreceni Honved Sport Egyesulet (Hungary)
• Bulgarian Sport for All Association (Bulgaria)

B. Obrazac za pristanak
Ovo istraživanje će prikupljati podatke od ljudi svih uzrasta. Tvoje učešće se ogleda u popunjavanju ovog upitnika. Biće ti potrebno u proseku između 10 i 12 minuta za popunjavanje ovog upitnika.

Tvoje sudelovanje u ovom istraživanju je dobrovoljno. Ako izabereš da ne učestvuješ ili da se povučeš iz ovog istraživanja u bilo kojem trenutku, neće biti kazne. Odgovori koje daš će ostati poverljivi i nećeš biti identifikovan u bilo kakvoj analizi ili rezultatima ovog upitnika. Sve informacije koje daš će da budu anonimne i biće korištene samo u određene svrhe.
Uprkos činjenici da možda neće biti lične koristi za tebe, tvoje učestvovanje u ovom upitniku će proširiti naše znanje i shvatanje trenutne situacije rasizma u Europi i identifikovati glavne pokretače takvog problema.

Ako imaš bilo kakva pitanja u vezi svrhe ovog istraživanja ili bilo kakva druga pitanja u vezi valjanosti predmeta i pitanja etike, možeš razgovarati sa BRISWA partnerom u svojoj zemlji.


Srdačan pozdrav,

BRISWA projekt tim

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms