Ilmoittaudu mukaan polkujuoksuun
Polkujuoksukiertue on päättynyt :)

Kiersimme 1/2 vuoden aikana kaikki maamme 40 kansallispuistoa. Yhteislenkeille osallistui yli 3000 ihmistä ja he liikkuivat poluilla lähes 35-tuhatta kilometriä. Metsäkäyntilaskuriin kertyi kahden viikon aikana 775-tuhatta luontokäyntiä. Haku jokamiehenoikeuksien saamiseksi Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle voi alkaa.

Kaikki yhteislenkkireitit karttoineen ja gpx-tiedostoineen löytyvät osoitteesta yle.fi/mennäänmetsään --> valitse ylävalikosta polkujuoksukiertue tai osoitteesta luontoon.fi --> kansallispuistot

Yle Areenan Mennään metsään -sivustolta löytyy lähes 30 videoklippiä yhteislenkeiltä: https://areena.yle.fi/1-4362079

Lämmin kiitos kaikille osallistujille, kumppaneille ja matkan varrella kannustaneille.

Menkää ja tutustukaa kansallispuistoihin. Suomi on kaunis.

Nähdään poluilla!

**************

Ilmoittautumisen tarkoituksena on tarjota jokaiselle yhteislenkille osallistuvalle hyvä kokemus. Sen pystymme tarjoamaan, mikäli saamme ajoissa tiedon kuinka moni on tulossa kanssamme lenkille. Yhteislenkin reittiä ei välttämättä ole merkitty maastoon, siksi varaudumme osallistujien mukaan tarpeeksi monella vetäjällä. Lisäksi tarvitsemme yhteystietojasi mahdollisten muutostilanteiden hallintaan. Ilmoitathan jokaisen osanottajan erikseen.

Kiertueen aikataulu kevään ja kesän osalta löytyy täältä: https://bit.ly/2JNogkS
Syksyn kiertueaikataulu puolestaan täältä: https://bit.ly/2JJTPfw

Huom! Yhteislenkkiä ei järjestetä seuraavissa kansallispuistoissa:

Oulanka 26.5.
Pallas-Ylläs 14.7.
Pyhä-Luosto 11.8.

Näissä kansallispuistoissa Yle on mukana samaan aikaan järjestettävässä polkujuoksutapahtumassa. Myös näihin kansallispuistoihin laaditaan yhdessä Metsähallituksen kanssa digitaaliset reitit, joihin voi tutustua omatoimisesti. Kartat ja gpx-reitit voi tulostaa/ladata sekä Ylen että Luontoon.fi -sivustoilta kevään aikana.

Tutustu etukäteen kansallispuistoihin osoitteessa luontoon.fi/kansallispuistot

Liity myös Facebook-ryhmään: Mennään metsään -polkujuoksukiertue

****************
Ylen polkujuoksukiertueen tavoitteena on liikuttaa suomalaisia polkuja pitkin maapallon ympäri (yhteensä yli 40 000 km). Jokainen yhteislenkillä liikuttu kilometri on mukana tässä tavoitteessa.

Juoksutapahtumaan osallistujia ei ole vakuutettu Yleisradion toimesta, vaan osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan.

Ilmoittautuessasi tapahtumaan ymmärrät ja annat suostumuksesi siihen, että Yle tuottaa yhteislenkistä valokuva- ja videomateriaalia Ylen hallinnoimille alustoille ja että sinä saatat esiintyä valokuvissa/videolla.

Tällä lomakkeella kerätyt tiedot tuhotaan 1.11.2018, kun Yleisradion Mennään metsään -tapahtumakokonaisuuden alla järjestetyt juoksutapahtumat ovat päättyneet.

Lisätietoja: mennaanmetsaan@yle.fi

Submit
This form was created inside of Yleisradio. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms