Ilmoittautuminen Pyöräilyviikon hyväntekeväisyyspyöräilyn 6.–7.5.2016 tukijaksi
Pyöräilyviikon Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräily poljetaan kävelykadun Kompassin tapahtumalavalla perjantaista lauantaihin 6.–7.5. klo 21–06.

Tämän lomakkeen lähettämällä varaatte tapahtumasta aikaa nimiinne. Samalla sitoudutte maksamaan 1 euron jokaisesta varaamananne aikana tapahtumassa poljetusta kilometristä.

Minimivarausaika on puoli tuntia. Tapahtumassa on käytössä 5 Wattbike-kuntopyörää, joten puolen tunnin aikana ehditään polkea arviolta enintään noin 75 kilometriä (5 pyörää x 30 km/h : 2). Näin puolen tunnin varaaminen kustantaa arviolta enintään noin 75 euroa. Jos pyöräilijöitä on vähemmän tai he polkevat arvioitua hitaammin, niin tuen suuruus pienenee.

Tukevan tahon yhteyshenkilölle lähetetään myöhemmin sähköpostitse lasku varattuna aikana poljettujen kilometrien perusteella.

Kerätyt varat menevät suoraan Sylva ry:lle syöpäsairaiden lasten hoitoon.

www.pyorailyviikko.fi/osallistuminen 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lahjoittavan tahon nimi *
Lahjoittaja on *
Yhteyshenkilö *
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite *
Yhteyshenkilön sähköpostiin lähetetään lasku tapahtuman jälkeen.
Yhteyshenkilön puhelinnumero *
Kuinka pitkän ajan varaatte? *
Minimivarausaika on 0,5 tuntia.
Saako tukevan tahon nimen julkaista? *
Tapahtuman puolituntiset nimetään oletusarvoisesti tukijoiden mukaan. Esimerkiksi näin: ""Oy Yritys Ab:n tunti klo 21–22". Jos nimeänne ei saa julkaista, niin varaamananne aikana poljetaan "nimettömän tukijan tunti". Tunnit nimetään varausjärjestyksessä, jos tukeva taho ei toivo muuta. Tapahtuman tukijoiden ja polkijoiden nimet julkaistaan myös Pyöräilyviikon päätapahtumassa lauantaina 7.5. klo 12:30 sekä nettisivuilla.
Vapaa sana
Kysymyksiä, palautetta, toiveita?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy