SEURAVAATETILAUS ON SULKEUTUNUT! ETHÄN KÄYTÄ LOMAKETTA ENÄÄ!


Seuravaatteet ovat kokeiltavissa Artukaisten ratsastuskeskuksen saunarakennuksessa sunnuntaihin 14.8.2022 asti. Mikäli tarvitset lisäaikaa sovittamiseen, ilmoitathan tästä.

Kaikkiin tuotteisiin painatetaan tai brodeerataan materiaalista riippuen selkään joko Turun Ratsastajat Åbo Ryttare tai Turun Ratsastajien logo. Lisämaksusta on saatavilla nimikointi rintapieleen joko painattaen (3e) tai brodeeraten (4,5e). Kaikkien tuotteiden väri on tummansininen/navy ja teksti/logo on valkoinen.

Mikäli haluat tilata useamman kappaleen samaa tuotetta, ilmaisethan sen selkeästi koko -kentässä esim. naisten M 1kpl, naisten L 2kpl ja unisex S 2kpl. Mikäli haluat saman tuotteen selkäpuolen tekstillä sekä logolla, ilmaisethan tämän myös koko -kentässä esim. naisten M 1kpl tekstillä, naisten L 2kpl tekstillä ja logolla ja unisex S 2kpl logolla.

Mikäli haluat rintapainatuksen vain osaan tuotteista, ilmaise tämäkin selkeästi rintapainatus -kentässä.

Lähettääksesi tilauksesi selaa tuotteet loppuun ja paina LÄHETÄ -painiketta. Mikäli haluat lisätä jotain tilaukseesi, täytä lomake uudelleen.


LOMAKKEEN TÄYTETTYÄSI SITOUDUT OSTAMAAN TILAAMASI TUOTTEET!

Mikäli ilmenee kysyttävää, epäilet tuliko tilauksesi perille tmv. tiedustele asiaa TR.jasenpalvelut@gmail.com tai Nooralta (0407429055).

Seuravaatetilauslomake sulkeutuu 14.8. Laskut tilatuista tuotteista toimitetaan sähköpostitse, toisesta muistutuksesta alkaen perimme 5e/muistutus muistutuskuluja. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian tilausprosessin päätyttyä, ilmoitamme sähköpostitse kun tuotteet on noudettavissa saunalta.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy