Jelentkezési lap

Gyakorlati területkezelési akcióra védett fővárosi helyszíneken
A program ingyenes!
A program bemutatása
Ingyenes gyakorlati természetvédelmi programot hirdetünk fővárosi iskolai csoportok számára. – A program az Iskolai Közösségi Szolgálatban elszámolható!

A program során az iskolások fővárosi védett területekre juthatnak el, azokról érdekességeket hallhatnak, sőt most bekapcsolódhatnak megóvásukba is!

Várjuk olyan fővárosi csoportok jelentkezését, akik a kiemelt szépségű védett gyepterületeinken a Rupp-hegyen valamint a Kis Sváb-hegyen tennének a természet megóvásáért. Minden tudnivalót és szükséges felszerelést biztosítunk!

Kiknek ajánljuk?

Korosztálytól függetlenül várjuk fővárosbeli iskolás csoportok jelentkezését, lehet vegyes is a csapat. A középiskolai csoportok az Iskolai Közösségi Szolgálatban is elszámolhatják az eseményt.

Mennyi időt vesz igénybe a program?

A védett területen kb. 2,5 órát leszünk. A pontos időpontot leegyeztetjük az iskolákkal és alkalmazkodunk az egyedi igényekhez.

Mennyibe kerül?

A program teljesen ingyenes.

Mit kell majd pontosan csinálni?

Azért, hogy a védett területen az eredeti növényzet fennmaradhasson, az invazív gyomokat gyerekek által is biztonságosan használható eszközökkel (metszőolló, sövényvágó), az MTVSZ szakmai felügyelete mellett közösen visszaszorítjuk.
A tapasztalatok szerint a gyerekek nagyon élvezik, hogy a szabadban, „kis természetvédelmi őrökké” vállhatnak és munkájuknak kézzel fogható eredménye lesz.

Mi történik a program után?

A résztvevő gyerekeket oklevéllel jutalmazzuk, májusban pedig, - ha szeretnék- közösen visszalátogatunk a területre, hogy megmutassuk nekik, mennyit számított a segítségük a védett területek megóvásában.

Kérdésem van, kihez forduljak?

Kérjük, amennyiben kérdésük merülne fel a programmal kapcsolatban, keresse bizalommal Császár Nórát, az MTVSZ természetvédelmi programfelelősét a csaszar.nora@mtvsz.hu e-mail címen, vagy telefonon 061/2167297 telefonszámon.


Kérem adja meg az iskola nevét. *
Your answer
Kérem adja meg az iskola címét. *
Your answer
Kérem adja meg a kapcsolattartó nevét. *
Your answer
Kérem adja meg a kapcsolattartó telefonszámát. *
Your answer
Kérem adja meg a kapcsolattartó e-mail címét. *
Your answer
Kérem jelölje be, hogy csoportjával melyik területkezelési alkalmon venne részt szívesen *
Amennyiben több időpont is megfelel Önöknek, kérem mindegyiket jelölje be. A terület kezelésekre 9h és 17h között kerül majd sor, a csoport igényeihez alkalmazkodva kb. 2,5 órás intervallumokban. (A jelentkezések beérkezését követően felkeressük Önöket a program pontos egyeztetésére).
Kérem adja meg, hogy hány csoporttal vennének részt a programban. *
Egy iskolából több csoport jelentkezését is fogadjuk, akár egymástól eltérő időpontokban és helyszíneken.
Your answer
Kérem adja meg a csoport(ok) várható létszámát
Amennyiben több csoporttal jelentkeznek, úgy kérjük a létszámot csoportonként megadni (pl.: 1. csoport: kb. 15 fő, 2. csoport: kb. 10 fő stb.)
Your answer
Egyéb megjegyzés
Your answer
KÖSZÖNJÜK! Jelentkezésüket a submit gomb megnyomásával tudják véglegesíteni !
Kérem amennyiben kérdésük merülne fel a programmal kapcsolatban, úgy Császár Nórát programfelelőst keressék a csaszar.nora@mtvsz.hu e-mail címen, vagy a 061/2167297-es telefonszámon keresztül.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service