Fiets-en kampeervakantie Sancta Maria Aarschot 2019
Een kei-tof kamp voor jongeren van 11 tot 15 jaar. (nieuwe leerlingen 1ste jaar huidige 1ste - 2de jaars secundair)
Leerlingen van het eerste en tweede jaar Sancta Maria Aarschot én hun vriendjes mogen hiervoor inschrijven.
Fiets- en kampeerkamp 2019 Hofstade Opgelet! nieuwe leerlingen kunnen vanaf nu inschrijven. huidige leerlingen van 1ste en 2de secundair vanaf 1 mei 2019.
Naam *
Vergeet je hoofdletters niet !
Your answer
Voornaam *
Vergeet je hoofdletters niet !
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straat en nummer *
Vergeet je hoofdletters niet !
Your answer
Postcode en Gemeente *
Vergeet je hoofdletters niet !
Your answer
Telefoon ouders *
gebruik volgend formaat 0123/45 67 89 of 012/ 34 56 78
Your answer
Email-adres *
Your answer
Leerling *
Required
Een fietshelm is verplicht! *
Bijzondere zorgen (vegetarisch, allergisch,...) *
Indien je graag persoonlijk contact wenst laat je telefoonnummer achter. Verdere inlichtingen kan je later ook melden via desportbende@sanctamaria-aarschot.be. zijn er geen problemen gelieve NIETS te antwoorden.
Your answer
Limitatieve lijst van medicatie op uitstap *
Een school mag de leerlingen niet meer voorzien van medicijnen. Op uitstap in binnen- of buitenland zijn banale ongemakken dikwijls makkelijk te verhelpen met eenvoudige medicijnen. De school heeft een 5-tal medicijnen opgelijst die aangeboden kunnen worden mits getekende toestemming van de ouders. Alleen dan kunnen we de leerlingen helpen. In geval van ziekte, serieuze kwetsuren of ziektesymtomen zal er altijd een arts geraadpleegd worden na contact met de ouders. Via volgende link kan je deze lijst downloaden, ondertekenen en ons bezorgen bij vertrek. https://desportbende.files.wordpress.com/2019/03/brief-limitatieve-lijst-medicatie.pdf. Deze is ook beschikbaar op www.desportbende.be
Fotorecht en privacy
Regelmatig plaatsen we foto's van de sportactiviteiten op onze site www.desportbende.be en/of de school smartschool applicatie. Er kunnen dus ook foto's waarop uw kind zichtbaar is op de website komen te staan. De foto's worden per jaartal en activiteit verzameld. De foto's van dit kamp zullen als titel krijgen "Fietskamp 2019 Hofstade".
Indien een of meer foto's verwijderd moeten worden, kan dit via een eenvoudig vraag via het emailadres desportbende@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.