Borang Pendaftaran BookFest @ Malaysia 2019
POPULAR ingin menjemput pihak sekolah untuk melawat ke BookFest @ Malaysia 2019 yang akan diadakan dari Sabtu 1 hingga Ahad 9 Jun 2019 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).

Tujuan jemputan adalah untuk memupuk tabiat membaca dan menambah ilmu pengetahuan dikalangan pelajar-pelajar pihak sekolah. Ini merupakan satu peluang yang baik untuk pihak sekolah membawa para pelajar melawat ke BookFest @ Malaysia dan tambahan pula, kemasukan bagi para pelajar yang berumur 18 tahun dan ke bawah, dan para guru adalah percuma.

Sukacitanya diharap pihak anda dapat mempertimbangkan jemputan tersebut dengan sewajarnya dan menghubungi kami sebelum 17 Mei 2019 untuk menempah tarikh dan masa lawatan sekolah anda.

Borang Pendaftaran BookFest@Malaysia 2019 dapat dimuat turun dari pautan yang dilampirkan: bit.ly/BF19schooltour
Pihak anda perlu mengisi dan menghantar borang tersebut berserta tandatangan dan cap sekolah kepada Cik Brienne Yong melalui e-mel jyyong@popularworld.com ataupun faks 03-9179 6339

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, sila hubungi Cik Brienne Yong di talian telefon 03-9179 6149 ataupun e-mel jyyong@popularworld.com

Email address *
Nama Guru / 老师姓名 *
Nama Sekolah / 校名 *
Alamat Sekolah / 校址 *
No. Tel Sekolah / 学校联络电话 *
No. Faks Sekolah / 学校传真号码 *
No. Tel Guru / 老师联络电话 *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service