МЕСЕЦ НА НАУКА 2019
Почитувани ученици и наставници,

Ве молиме пополнувајте го формуларот со кирилични букви, освен е-поштата на ученикот/наставникот. Овие податоци ќе бидат искористени за изработка на сертификати за учество. Организаторите не преземаат одговорност за погрешно внесени податоци во формуларот.

За секој ученик/наставник се пополнува посебен формулар. Немојте да впишувате имиња на повеќе ученици или наставници во полето Име и презиме. Еден ученик/наставник треба да биде пријавен само еднаш.

Доколку наставникот не е ментор на ученик за демонстрација, задолжително се пријавува и подготвува презентација во врска со неговата/нејзината наставна практика (за останатите наставници презентацијата е изборна).

Прашањата означени со * (ѕвездичка) се задолжителни.

Податоците што ќе ги внесете во формуларот ќе бидат испратени на е-поштата што ќе ја внесете подолу. Ве молиме внесете валидна адреса. Доколку ученикот нема е-пошта внесете е-пошта на еден родител/старател. За да преминете на следната страница, притиснете NEXT

Сите дополнителни информации ќе бидат објавувани на веб-страницата на МГД (www.mgd.mk), а и на веб-страниците на друштвата-координатори на настанот.

Се гледаме во ноември.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service