Εισαγωγή στο LibreOffice
Ο Όμιλος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με τον ΕΛ/ΛΑΚ Κύπρου διοργανώνουν εργαστήρι εκμάθησης στο LibreOffice. Την όλη κίνηση χορηγεί και υποστηρίζει το Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν την Κυριακή 6/11 στο κτίριο ΘΕΕ01 στα Β123 & Β121, ώρα 10:00-13:00. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής εγκεκριμένα από τον ΕΛ/ΛΑΚ και τον όμιλο για εμπλουτισμό του CV σας!

Έχετε βαρεθεί να παιδεύεστε με τα υπό πληρωμή Office εργαλεία για τους υπολογιστές σας; Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε συνεχώς για το κάθε τί αφορά την δική σας παραγωγικότητα ή εξυπηρέτηση στα θέματα του σχολείου, του πανεπιστημίου ή της δουλειάς σας; Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε από κοντά τα LibreOffice. Μια οικογένεια προγραμμάτων Office που μπορείτε να κάνετε τα πάντα όπως και πρίν, ενώ ακόμη μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν! Θέλετε word, excel, powerpoint; Μπορείτε να κάνετε τα πάντα αλλά τώρα δωρεάν και χωρίς κανένα περιορισμό!

Εγγραφείτε στο εργαστήρι για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα LibreOffice και αν τα θελήσετε εμείς θα σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση! Θα υπάρχει επίσης παράλληλο εργαστήριο με δοκιμή διαφόρων άλλων διανομών απ΄την συγκεκριμένη οικογένεια συστημάτων, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε live και ίσως να επιλέξετε και ένα από αυτά σε περίπτωση που θέλετε να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση σε δικό σας υπολογιστή.

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα του ανοικτού λογισμικού! Μην χάσετε την ευκαιρία και εγγραφείτε τώρα!
Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων!

Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
email *
Your answer
Ιδιότητα *
Επιθυμείτε να δουλέψετε σε *
Από πού μάθατε για τα εργαστήριά μας; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service