Teknikhajen
Träningsläger i sommar måndag-lördag 6 tillfällen x 1 timme

1800 kr Hagabadet Örebro 18.00-19.00 v.29

5 pass i bassängen med fokus på puls, styrka och kondition samt mindre tävlingar. Träningslägret avslutas med ett Swimrun och picknick på lördagen.
8 lektioner

1900 kr USÖ Örebro söndagar 15.30-16.00 kursstart 25/4

Uppehåll: Inga uppehåll
Avslutning: 13/6

Bli medlem i Delfinens Simsällskap Örebro och få ytterligare 8 tillfällen på Eyrabadet tisdagar 18.15-18.45, kursstart 6/4. Ett medlemskap kostar 150 kr/medlem eller 250 kr/familj per kalender år.

Uppehåll: Inga uppehåll.
Avslutning: 25/5


* Förkunskap: Barnet ska vara över 6 år gammalt och kunna simma 50 meter på mage eller rygg samt utan att vara beroende av en vuxen i vattnet.


* Mål: Målet i kursen är att eleven ska kunna simma 150 meter i magläge och 50 meter i ryggläge, detta är även kravet för godkänt betyg i idrott i skolan.

Målet är också att kunna hoppa och dyka från en kant eller stol på djupt vatten.

Samt att kunna ligga på rygg och vila 30 sekunder och sedan vända från mage till rygg.


Kursen avslutas med ett simmärkes prov där man prövar simborgarmärket. När man klarat målet för kursen går man upp till Delfinens tävlingsgrupp.

Ingen förälder med i vattnet


Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen.
Barnets namn *
Ansvarig vuxen *
Personnummer barnet *
Personnummer för ansvarige *
Epost *
Telefon *
Adress *
Postnummer *
Ort/stad *
Bassäng *
Meddelande
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simskola ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni info@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy