Ego - ovira: Koncertna okrogla miza

Doživite drugačen kulturni večer z Ljubljanskimi madrigalisti in gosti: dr. Borutom Ošlajem, dr. Aleksandrom Zadelom in Klemnom Selakovićem. Moderatorka Maša Žilevski se bo z njimi pogovarjala o pomenu vlaganja energije, časa in dobre volje v skupnost in omejitvah močno prisotnega Ega. Peto glasbo bodo obogatili plesalci skupine Ursus dancers. Koncertna okrogla miza bo 23. 5. 2023, v Antonovem domu v Ljubljani ob 18.00 uri.  Vabljeni, da se nam pridružite in prispevate za dobrodelne namene. Za več informacij in rezervacijo kart pišite na info@madrigalisti.si.


Z izpolnjenim obrazecem se prijavljate na koncert 23. 5. 2023 in potrjujete, da ste vi in vsi, ki jih prijavljate (rezervacija sedežev) seznanjeni, da bo koncert sneman (video, fotografiranje).
Email *
Ime in priimek
*
Rezerviral_a bi naslednje število sedežev (vpišite številko):
*
Udeleženec/ka za namene prijave in udeležbe na dogodku, v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov v Republiki Sloveniji, Društvu komorni pevski zbor Ljubljanski Madrigalist daje dovoljenje za obdelavo in upravljanje naslednjih osebnih podatkov: *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ljubljanski Madrigalisti. Report Abuse