UMAHRO CADOGAN

Brezplačno predavanje

  Zdravniška zbornica Slovenije, 5.10.2015 od 18.00 do 22.00

  Prehranski strokovnjak s specializacijo v biokemiji, katerega so številne zdravstvene težave prisilile v odkrivanje načinov, kako s pomočjo prehrane in prehranskih dodatkov premagovati bolezni in dvigniti kakovost življenja.

  Captionless Image

  Avtor knjižnih uspešnic Revolucionarna kuhinja na visokih petah, Revolucionarna kuhinja za vso družino, Revolucija za moške - dieta za boljši libido in moč in še več drugih. Predavatelj o zdravi prehrani v vsakdanjem življenju za Novartis, Nike, Microsoft, Deloitte in mnoge druge korporacije.

  Captionless Image

  Uhmarov pristop za uživanje zdravega načina življenja in dolgo življenjsko dobo, je zabaven in zanimiv za vsakogar. Njegove nasvete in tehnike uporabljajo tako najboljši športniki, ki morajo dobiti največ iz svojega telesa, kot tudi mame, ki uporabljajo te nauke za učinkovito spopadanje s stresom delovnega mesta in pri vzgoji otrok. Vabljeni ste, da pridete poslušati, v živo, enega najbolj prodajnih avtorjev in strokovnjaka uspešnosti, ki bo z vsemi delil svoje skrivnosti za dolgo in zdravo življenje. Odlična priložnost, ki se je ne splača zamuditi! Predavanje bo v angleškem jeziku in prevedeno v slovenščino!

  Modra dvorana na Zdravniški zbornici Slovenije, Dunajska cesta 162, Ljubljana

  Modra dvorana na Zdravniški zbornici Slovenije, Dunajska cesta 162, Ljubljana

  Prijava na dogodek! Za potrebe organizacije dogodka in potrjevanja prijav preko SMS sporočil, vas prosimo za naslednje podatke.

  This is a required question
  This is a required question