Inschrijving Mobiliteitscafé
Beste Limburger, 

We zijn al het recreatieve fietsparadijs. In 2050 willen we op het gebied van alle verplaatsingen de meest duurzame provincie zijn.

Om dit waar te maken, werd in 2019 vervoerregio Limburg opgericht. Hierin werken we hard samen aan een regionaal mobiliteitsplan om dat doel na te streven. Dit plan wordt alle dagen concreter. 

Wil je meer weten?

Vervoerregio Limburg nodigt je uit op café om kennis te maken met het Limburg van de toekomst. We onderzoeken er of de zorgvuldig uitgetekende acties onze doelen zullen helpen behalen. 

In totaal zullen er 5 mobiliteitscafés georganiseerd worden, telkens in een andere regio binnen Limburg, zoals aangegeven op het kaartje. Per regio zijn er 100 stoelen beschikbaar. Wees er dus snel bij.
  • 1/2 19u30-22u: Heusden-Zolder, de Muze
  • 2/2 19u30-22u: Dilsen-Stokkem, Zaal Nieuwenborg
  • 7/2 19u30-22u: Diepenbeek, Universiteit
  • 8/2 19u30-22u: Borgloon, Panishof Bommershoven
  • 15/2 19u30-22u: Lommel, de Soeverein
We verzekeren je een afwisselend en actief programma met voldoende interactie en kans om in gesprek te gaan. We kijken er ook naar uit om het glas te heffen op de afgelegde weg sinds 2019 en het partnerschap van vervoerregio Limburg.

Iedereen is welkom. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere Limburgers die gedreven zijn door mobiliteit of breng ze gewoon met je mee. Inschrijven is nodig om alles vlot te laten verlopen.

Door in te schrijven, gaat u akkoord met de privacy policy van The New Drive en algemene voorwaarden van The New Drive en geeft u toestemming tot het gebruik van uw gegevens.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Overzicht regio's en locaties cafés
Voornaam *
Achternaam *
Ik neem deel aan het mobiliteitscafé in deze regio *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy