Obrazac za povrat uplaćene startnine za 28. Turopoljsku trku
Drage trkačice i trkači,

28. Turopoljska trka, koja se originalno trebala održati krajem ožujka ove godine, svoje sljedeće izdanje će morati pričekati do sljedeće godine. Zbog novonastale situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 te nesigurnosti u financijsku strukturu Trke, Organizacijski odbor 28. Turopoljske trke donio je tešku, ali i jedinu moguću odluku, a to je OTKAZIVANJE TRKE.

Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju uz mnoge nepoznanice oko širenja koronavirusa nakon teniskog turnira u Zadru ali i novih slučajeva zaraze u Zagrebačkoj županiji, želimo svaku mogućnost daljnjeg širenja zaraze svesti na minimum. Turopoljska trka svake godine redovito okuplja preko četiristotinjak trkača, preko petstotinjak djece osnovnoškolske dobi te brojne gledatelje na ruti gdje Trka prolazi. Trenutno nam se ovo čini preveliki rizik za organizaciju i ne želimo naše sugrađane staviti u neugodnu situaciju okupljajući na jednom mjestu ovoliki broj ljudi. 

Svi natjecatelji koji su uplatili startnine za sudjelovanje na ovogodišnjoj Trci će dobiti povrat sredstava. Ljubazno Vas molimo samo da ispunite kratki obrazac za povrat sredstava.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vaše ime? / Your name? *
Vaše prezime? / Your surname? *
Na koju ste se utrku prijavili? / Which race did you apply for? *
Molimo da unesete IBAN na koji da napravimo povrat sredstava. / Please enter IBAN for a refund. *
Molimo da budete pažljivi prilikom unosa IBAN-a. / Please be extra careful while entering your IBAN.
Vaša adresa e-pošte? / Your e-mail? *
Dodatni komentari. / Additional comments.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy