Prijava na romanje Dunaj - Praga 2016.
Arhitekt naše župnijske cerkve, Jožef Plečnik je deloval v začetku svojega ustvarjanja na Dunaju in v Pragi. Tam je ustvaril čudovita dela in se je odlikoval v izjemni sposobnosti razvijanja sodobnega, v prihodnost zazrtega arhitekturnega stila. Iz svojih potovanj je pošiljal tudi pisma bratu Andreju, sestri Mariji ter drugim in v njih razodeval svoje misli.
Naša skupina se bo osredotočila na globoko duhovno podobo človeka, ki je ustvarjal stavbe, a živel globoko vero v Boga. Arhitekt dr. Jože Plečnik je tudi kandidat za blaženega.
Ime: *
Prosimo, vpišite svoje ime, kakor je napisano v osebnem dokumentu, ki ga boste imeli s seboj.
Your answer
Priimek: *
Prosimo, napišite svoj priimek, kakor je napisan v osebnem dokumentu, ki ga boste imeli s seboj.
Your answer
Telefonska številka: *
Prosimo, napišite svojo telefonsko številko na katero ste dosegljivi, najbolje mobilno.
Your answer
Naslov:
Prosimo, napišite naslov, kjer živite in sprejemate pošto.
Your answer
Elektronska pošta:
Prosimo, napišite naslov svoje elektronske pošte, če jo imate.
Your answer
Izbira sobe: *
Sopotnik, sopotnica: *
Če boste potovali še s kom to napišite (Ime in priimek). Poskušali vam bomo dodeliti sedež zraven vas v avtobusu ter sobo v prenočiščih. Vse to bomo naredili v okviru danih možnosti. Če ne bomo mogli upoštevati vaših želja, vas bomo o tem predhodno obvestili.
Your answer
Opomba:
Sem lahko napišete morebitne opombe glede potovanja, komentarje, posebne želje. V okviru zmožnosti jih bomo poskušali uresničiti. Veseli bomo tudi idej, kako bi lahko na romanju sodelovali s kakšnim prispevkom, sodelovanjem, pripravo kakšnega sestavka o poti, po kateri bomo šli (glej program). Sem ne pišite morebitnih zdravstvenih težav, ki jih imate; bomo pa veseli, če nam poveste to osebno. Ne pišite tudi drugih osebnih podatkov!
Your answer
Cena:
Pri udeležbi 40 romarjev, bo cena romanja 280€.
Pri udeležbi 30 romarjev bo cena romanja 300€.

Doplačilo za eno posteljno sobo je 15€.

V ceno je vključen prevoz, vse vstopnine, dvakrat pol penzion (prenočišče, večerja in zajtrk), enkrat nočitev z zajtrkom, priprava romanja, pesmarica in drugo gradivo. V to ceno niso vključena kosila: Dunaj in Praga, ter večerja v na poti v Prago. Te stroške krije vsak sam. Nezgodno zavarovanje v času vožnje z avtobusom.

Dodatne informacije.
Romanje bomo pripravljali v naslednjem mesecu, a v veliki večini bo ostalo tako, kakor je opisano na programu na spletni strani. Od časa do časa pokukajte na spletno stran (posebno v zadnjih dneh, saj bomo tam objavili še zadnja obvestila o romanju. Program se lahko spremeni, če pride do nepredvidenih dogodkov na poti.

Po oddaji prijave boste prejeli položnico. Prijava je potrjena, ko je položnica plačana. Ker bomo morali narediti rezervacijo hotelov, prijavnine ob morebitni odpovedi ne bo mogoče vrniti v celoti.


p. Gregor Kos in p. Bogdan Rus

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service