Chestionar feedback pacient
Stimate Pacient,

Spitalul Orășenesc Ineu  realizează un sondaj de opinie în rândul pacienţilor internaţi cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unităţii sanitare. Acest demers se derulează periodic şi are ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării  cu  pacienţii  şi  creşterea  calităţii  serviciilor  oferite  în  cadrul  unităţii sanitare.

Având în vedere calitatea dvs. de pacient, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi şi obligaţii ce vă revin conform legislaţiei în vigoare, cu scopul de a vă informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dvs.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile referitoare la drepturile şi obligaţiile ce vă revin în calitate de pacient sau asigurat  şi să completaţi chestionarul anexat.

Atenţie! Opiniile exprimate  de dvs. în cadrul  chestionarului trebuie  să se refere doar în cazul serviciilor care vi-au fost oferite pe perioada internarării.

Acest  chestionar este confidenţial şi anonim,  şi vizează doar prelucrări statistice ce au ca obiect înţelegerea opiniilor pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor din spitale.

Vă mulţumim anticipat pentru implicarea dvs. în acest demers important!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy