MMSU Lab: radionica 'Soba u ne(redu)'

⁃ Datum održavanja:
utorak 19.04.2022.

⁃ Vrijeme:
17:30 – 19:00 sati

⁃ Mjesto održavanja:
Dječja kuća + Muzej moderne i suvremene umjetnosti

⁃ Dob:
8 – 12 godina


✱ RADIONICA: MMSU Lab: radionica 'Soba u ne(redu)' ✱

MMSU Lab je tjedni format likovno-kreativnih radionica koje inspiraciju nalaze u radovima čuvanim u zbirkama Muzeja moderne i suvremene umjetnosti. Od travnja do kraja lipnja ciklus radionica MMSU Lab-a biti će kroz teme, motive i tehnike povezan s trenutnom muzejskom izložbom 'Riječi za gledanje'. Izložba je to koja okuplja pedesetak umjetničkih radova iz muzejskog fundusa, okupljenih oko tema 'riječi i slike' u širokom rasponu medija; od stripova, slika, fotografija, grafika i plakata do skulptura, instalacija i video radova. Ovo će također biti prilika da tijekom radionice prošetamo iz Dječje kuće u Muzej kroz nedavno obnovljen stari industrijski most.

Na radionici 'Soba u (ne)redu' crtat ćemo vlastite sobe skrivajući nacrtani 'nered' ispod zamućenog paus papira dok će nam inspiracija za to biti izloženi rad 'Čisto i krivo' umjetnice Ane Sladetić Šabić koji ispod sloja crne termokromatske boje tek toplinom ili dodirom otkriva prikaz sobe naslikan u akvarelu.

⁃ Voditeljica: muzejska pedagoginja Ivana Lučić
⁃ Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti

➽ ODGOVOR na prijavu poslat ćemo kroz dva radna dana.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime polaznika: *
Dob polaznika: *
Ime i prezime roditelja / staratelja: *
E-mail adresa roditelja / staratelja: *
Dodatna pitanja ili komentari:
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
📷 Slanjem prijave pristajem da moje dijete sudjeluje u programu, kao i da se može fotografirati i snimati za potrebe programa u kojem sudjeluje (za dokumentiranje i izvještavanje o održavanju programa). Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događanja.

ℹ Ovom prijavom dajem suglasnost da moje dijete sudjeluje u programu te izjavljujem da će pohađati program prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatora. Isto tako, pristajem da moje dijete, ukoliko je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskim aktivnostima uz pratnju voditelja programa.

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Puna privatnost vaših osobnih podataka zagarantirana je te ćemo se istima  koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation).
Svi osobni podatci (e-mailovi, osobna imena i prezimena) koji su potrebni u svrhu rezerviranja mjesta koriste se samo i isključivo za potrebe dogovora oko sudjelovanja u navedenom programu. Jamčimo da se ti isti podaci neće proslijediti niti jednoj drugoj kompaniji ili organizaciji. *
Required
Dodatna pitanja ili komentari:
Želite li i ubuduće primati obavijesti o edukativnim programima Muzeja?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy