Formulari de persones/entitats Adherides a la Xarxa
A continuació
Ahesio a la Carta Catlabs
LA CARTA CATLABS

Què volem i com treballem els membres de la Xarxa Catlabs


Les institucions, labs i persones signatàries de la Carta Catlabs ens comprometem a impulsar aquesta xarxa basada en els següents principis:

1. La finalitat de la Xarxa Catlabs és promoure i facilitar la participació dels ciutadans en el disseny i execució de solucions innovadores a reptes de la societat, utilitzant eines d’innovació social digital.
2. Entenem aquesta manera d’innovar com un procés en el que les persones, els labs i les institucions co-creen coneixement i propostes per enfrontar les necessitats existents en la societat, a una escala que no era possible abans del sorgiment de les TIC i d’Internet.
3. Estem compromesos en imaginar i construir un col•laboratori, plataforma o xarxa que interconnecti i permeti treballar conjuntament els diferents labs d’un poble, ciutat, regió o país, com a primer prototip d’un sistema d’innovació de caràcter universal, com ho son els sistemes de salut o educació.
4. Per aconseguir aquest objectiu, la Xarxa Catlabs promou la col•laboració més ampla possible de les institucions del món acadèmic, empresarial, de l’administració pública i la ciutadania, l’anomenat model d’innovació de quàdruple hèlix, que persegueix la cerca d’innovacions societals utilitzant metodologies que posin a la ciutadania al centre.
5. La Xarxa Catlabs es basa en un treball per projectes que responen a reptes de societat, intentant implicar el conjunt d’actors que els poden resoldre i avaluant els seus resultats.
6. S’estructura de forma distribuïda per arribar al conjunt de la població i del territori de Catalunya, i es pot especialitzar per diferents temàtiques segons els reptes plantejats.
7. La Xarxa Catlabs disposa d’un sistema obert i transparent d’autoavaluació i acreditació dels diferents membres de la xarxa. La seva recerca i innovació responen a valors de responsabilitat, d’acceptació ètica dels resultats per part dels seus agents, i funciona per consens en la seva governança de projectes i iniciatives.
8. La Xarxa Catlabs està oberta a la col•laboració amb entitats internacionals amb objectius semblants, en un procés obert d’experimentació, validació i aprenentatge.

Nom
Your answer
Filiació (empresa, institució o similar)
Your answer
Sector
Your answer
Pàgina web
Your answer
Adreça electrònica
Your answer
Adreça postal
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
M'hi adhereixo *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació i2CAT. Report Abuse - Terms of Service