Aanmelding Lidmaatschap AVC
Je aanmelden als lid van de Army Vehicle Club kan middels dit formulier. Je moet alle vragen beantwoorden behalve als een vraag niet van toepassing is.
Email address *
PERSOONSGEGEVENS
Op de registratie van de persoonsgegevens van leden is de Privacyverklaring van toepassing in samenhang met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2018. Door je op te geven middels dit formulier geef je tevens aan akkoord te gaan met de Privacyverklaring van de Army Vehicle Club. Je geeft tevens hiermee toestemming dat foto's en/of video's die gemaakt worden door de Army Vehicle Club tijdens evenementen/activiteiten op de te doen gebruikelijke wijze van de vereniging mogen worden gepubliceerd, zoals bijvoorbeeld in het verenigingsblad "De Veldpost", "DienstMededelingen", etc..
Voornaam/voornamen *
Your answer
Tussenvoegsel (van, de, van de. van den, van der etc)
Your answer
Familienaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Straatnaam en huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Provincie *
Your answer
Telefoonnummer vast
Your answer
Telefoonnummer mobiel *
Your answer
CONTRIBUTIE
De contributie bedraagt € 45,00 per jaar. Meld je je aan in de tweede helft van het jaar dan is de contributie voor deze periode de helft, € 22,50. Maar je kunt er ook voor kiezen om met terugwerkende kracht je lidmaatschap met ingang van 1 januari te laten ingaan, je krijgt dan ook de eerste twee nummers van De Veldpost toegestuurd en de eerste 6 edities van de DienstMededelingen. Je betaalt eenmalig inschrijfkosten van € 10,00. In de eerste maand van het volgende jaar ontvang je een rekening voor de contributie voor het nieuwe jaar. Pas wanneer de betaling van de contributie en het inschrijfgeld is voldaan wordt het lidmaatschap geëffectueerd. Het lidmaatschap geldt voor één jaar en wordt stilzwijgend verlengd tenzij jij schriftelijk (per brief) en uiterlijk twee maanden voor het einde van het jaar je lidmaatschap opzegt.
Ik wil het lidmaatschap laten ingaan met ingang van de *
Ik heb de contributie (€ 45,00 of € 22,50) en het inschrijfgeld (€ 10.00) - gezamenlijk € 55,00 of € 32,50 overgemaakt op de bankrekening NL87 RABO 0329 6337 83 van de Army Vehicle Club te Andijk *
Pas nadat de betaling van de contributie heeft plaatsgevonden kan het lidmaatschap worden geëffectueerd.
LEGERVOERTUIG
Geef hieronder aan wat de gegevens zijn van het legervoertuig die je hebt. Als je meer dan twee voertuigen hebt dan kun je een derde, vierde, etc, via een aparte email aan ons doorgeven
Legervoertuig 1 - Merknaam *
Your answer
Type *
Your answer
Kentekennummer *
Your answer
Legervoertuig 2 - Merknaam
Your answer
Type
Your answer
Kentekennummer
Your answer
ANDERE LIDMAATSCHAPPEN
Ben je ook lid van (een) andere legervoertuigenclub(s) geef dan hieronder aan welke club(s) dat is/zijn
Ik ben ook lid van (een) andere legervoertuigenclub(s) *
ONDERTEKENING
Zet ter ondertekening hieronder je naam. Je verklaart tevens de regels na te leven van de Statuten, Huishoudelijk Reglement, Algemene voorwaarden deelname activiteiten AVC en mogelijk andere reglementen te respecteren en na te leven zoals een goed lid betaamt!
Jouw volledige naam *
Your answer
Datum inzending *
MM
/
DD
/
YYYY
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy