Invitație de Participare la Webinar-ul "TOTUL DESPRE ȘAPE", din data de  22.02.2021, ora 19
Bine v-am găsit!

Echipa noastră - Misiunea Casa și Meșteri Locali - își propune o serie de întâlniri online, pentru prezentarea materialelor de construcții și a operațiunilor, care sunt legate de aplicarea corectă a soluțiilor constructive.
Tehnologiile de comunicare online permit astăzi crearea cu ușurință a unor spații de discuții, noi ne-am orientat spre platforma ZOOM.

Pe lângă Specialiștii și Forumiștii Misiunea Casa, prezența platformei Meșteri Locali alături de reprezentanții Departamentelor Tehnice ale unor firme de prestigiu - producători de materiale de construcții -, asigură un format interactiv, in care accentul ne dorim să cadă pe rezolvarea întrebărilor punctuale: să învățăm din experiența celuilalt, ascultându-l!

Participarea la Webinar se face pe bază de invitație nominală, obținută prin completarea acestui formular, care presupune și acceptul de înregistrare în baza de date Misiunea Casa & Meșteri Locali, pentru comunicări ulterioare ce țin de activitatea de promovare a celor două proiecte.

În mod deosebit, vă semnalăm faptul că acest Webinar va fi înregistrat și distribuit ulterior prin canalul YouTube Misiunea Casa. Dumneavoastră veți avea, bineințeles, opțiunea participării cu video-off (fără imagine).

Eventuale întrebări legate de subiectul Webinarului - ȘAPE - le puteți trimite înainte, in timpul sau după terminarea webinarului pe adresa de mail contact@misiuneacasa.ro 

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră, și așteptăm să ne cunoaștem, în data de 22 Februarie 2021, ora 19!

-----------------------------

IMPORTANT de ȘTIUT!

Acest Webinar va dura intre 60 si 90 de minute (maxim) și este dedicat Specialiștilor din Construcții: Arhitecți, Ingineri constructori, Instalatori, Meșteri și Meseriași. În același timp, sunt bineveniți pasionații DIY, precum și beneficiarii finali, care au nevoie de sfaturi pentru proiectele lor.
În cazul în care aveți prieteni interesați de acest subiect, puteți trimite o invitație, și către ei!
Mulțumim!


 


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume si Prenume *
Localitatea de Resedinta *
Numar de telefon *
Daca aveti o intrebare pentru organizatori, va rugam sa o adresati aici:
Sunt de acord să fie preluate imagini foto și înregistrări audio - video din timpul evenimentului și sunt de acord ca acestea să fie utilizate de către organizatorii proiectului în materiale publicitare audio și/sau video și/sau presa scrisă (ca de exemplu spoturi TV, reviste) aferente și/sau în legătură cu proiectul și de asemenea publicarea lor prin canalele de comunicare proprii (site-uri și pagini din rețele de socializare). *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of CD Advertising Consultancy. Report Abuse