Δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο BeCreative !
Ο BEST Patras δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών να λάβουν μέρος σε ένα διήμερο σεμινάριο με θέμα το graphic design. Στο σεμινάριο θα διδαχθεί σε δυο μέρη, συνολικής διάρκειας 14 ωρών, το σχεδιαστικό πακέτο Adobe Illustrator. Βασικός άξονας του θέματος του σεμιναρίου είναι το graphic design, για αυτό και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες να διδαχθούν πώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν απλά γραφιστικά προϊόντα. H δομή του σεμιναρίου αποτελείται από μικρές διαλέξεις, οι οποίες θα ακολουθούνται από άμεση εφαρμογή των όσων διδάχθηκαν οι συμμετέχοντες. Στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει η ανάθεση άσκησης, η οποία θα μπει σε διαγωνισμό στη σελίδα του facebook BESTPatras.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/05/2016 και την Κυριακή 22/05/2016 πρωινές ώρες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σταλθούν με email στους συμμετέχοντες.
Δηλώσεις συμμετοχής από 12/05 – 15/05 στην online φόρμα εδώ !
Το πλήθος των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 35 και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: patras@best.eu.org
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης (απαραίτητη η συμμετοχή σας και τις δυο μέρες σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου).

Είναι απαραίτητο ο κάθε συμμετέχων να έχει μαζί του δικό του laptop με το σχεδιαστικό πρόγραμμα εγκατεστημένο.

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Σχολή *
Your answer
Έτος Σπουδών *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Your answer
E-mail *
Your answer
Γνωρίζετε το Adobe Illustrator ή κάποιο άλλο graphic design πρόγραμμα; *
Για την συμμετοχή στο σεμινάριο δεν είναι αναγκαστική προηγούμενη γνώση!
Σχόλια
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service