Aanmelden voor "nog één keer JJK" op 19 januari 2020
Beste oud-koor en oud-bestuursleden,

Onder andere vanwege het teruglopende ledenaantal hebben we afgelopen jaarvergadering besloten om in februari 2020 te gaan stoppen met JJK Franciscus na bijna 55 jaar. Het leek ons een leuk idee om “nog één keer JJK” te organiseren om samen te zingen en elkaar te ontmoeten. We nodigen jullie van harte uit om nog één keer te komen meezingen en elkaar te ontmoeten op zondag 19 januari van 9.45 uur tot 15.00 uur. We hopen op deze dag veel oud koor- en bestuursleden te mogen ontmoeten en nog een keer met een koor van meer dan 55 zangers een viering te verzorgen.

Tijdens het eerste deel van de dag stellen we jullie in staat om samen met het huidige koor weer ouderwets een viering mee te zingen. Inzingen doen we vanaf 9.45 uur en de viering start om 10.30 uur. We zingen huidige liederen maar ook liederen uit vroegere tijden. Deze worden gedirigeerd door de huidige en twee oud-dirigenten.

Na de viering is er in de ontmoetingsruimte gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij verzorgen iets lekkers bij de koffie en de lunch.
Natuurlijk repeteren wij eerst om de viering goed te laten verlopen. Daarom nodigen we jullie uit op onze repetities op woensdag 8 januari en woensdag 15 januari. Deze repetities zijn van 19.00 uur tot 20.15 uur in de Franciscuskerk.

In verband met de voorbereidingen graag aanmelden voor woensdag 8 januari.
Je komst wordt bijzonder op prijs gesteld en mocht je nog andere oud koorleden kennen stuur dit bericht dan gerust door!

Met vriendelijke groet.
Bestuur van Jeugd- Jongerenkoor Franciscus
Email address *
Voornaam *
Your answer
tussenvoegsel (heb je die niet dan leeg laten)
Your answer
Achternaam *
Your answer
Kun je deelnemen aan de viering en bijeenkomst op zondag 19 januari? *
Je wordt van harte uitgenodigd om ook naar de repetities te komen. Welke repetitie kan je niet?
Heb je allergieën of dieetwensen?
Your answer
Betalen
Wil je ons alsjeblieft €5,00 betalen voor je deelname aan de reunie via https://tikkie.me/pay/t1tgu6l09pkm0krck9of , wij zorgen dan voor een hapje en een drankje.
Wanneer je op de link klikt zie je Paul Jankowski staan, maar het rekeningnummer is van het JJK.

Deze link is geldig t/m 10 december

Geen restitutie mogelijk als je uiteindelijk niet komt.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy