Request edit access
Vprašalnik - vadba za nosečnice
Email address *
Ime in Priimek *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Zanimam se za vadbo: (Vse o naši vadbi za nosečnice na povezavi: https://www.vadbenaklinika.si/kategorija-nosecnice/) *
Namen vadbe *
Kdaj je tvoj predviden datum poroda? *
MM
/
DD
/
YYYY
Ali si ginekološko gledano 'zdrava nosečnica' ali vodena pod patološko nosečnostjo in če slednje, napiši v opombe zakaj *
Katera tvoja nosečnost je to in kateri letnik rojstva si? *
Your answer
Si bila pred nosečnostjo športno/gibalno aktivna? *
Če si zaposlena ali opravljaš sedeče /stoječe delo oziroma dvoguješ bremena? *
Že poznaš vadbe Vadbene klinike? *
Edinstven online vadbeni program za nosečnice s pripravami na porod, ki ga lahko izvajate doma ali ga komplementirate z vadbo v studiu.
Že poznaš naš najnovejši online program CELOSTNA NOSEČNOST? Klikni na povezavo za več info in brezplačni video! https://www.vadbenaklinika.si/izdelek/celostna-nosecnost/ *
Bi se vadbe udeleževala raje dopoldne ali popoldne? *
Na vadbo bi hodila *
Bi še kaj rada dodala, vprašala? *
Your answer
Kako si izvedela za naše vadbe? *
CENIK : 1x tedensko 4 obiski (44 eur); 2x tedensko 8 obiskov (64 eur); 1x tedensko 8 obiskov (80 eur); 1x tedensko 16 obiskov (144 eur); 2x tedensko 16 obiskov (112 eur).
PRVI OBISK JE BREZPLAČEN. MOŽEN JE LE OB PREDHODNI REZERVACIJI IN V PRIMERU PROSTIH MEST. PLAČLJIVI OBISKI SO ZAPOREDNI IN SE JIH NE DA PRESTAVLJATI. V PRIMERU, DA SE VADBE V DOLOČENEM DNEVU NE MORETE UDELEŽITI, LAHKO ZAPROSITE ZA BREZPLAČNI VADBENI VIDEO IZ PROGRAMA CELOSTNA NOSEČNOST ALI SE UDELEŽITE VADBE V DRUGEM TERMINU, ČE JE PROSTO MESTO.
PRAVILNIK: Pred prvim obiskom vadbe za nosečnice se je potrebno seznaniti z določenimi osnovnimi znanji glede gibanja nosečnice čez dan (drža, vstajanje, hoja, sedenje spanje, dihanje) in na sami vadbi. To lahko storite z enim individualnim srečanjem ali preprosto tako, da naročite posnetek, ki je bil narejen v ta namen. Za vse, ki kupite karto za vsaj 64 eur, je posnetek brezplačen, sicer pa zanj doplačate 10 eur. Ob prijavi oziroma plačilu izberete dan in uro vašega termina/ov. Prav tako dobite dostop do zaprte FB skupine, kjer se lahko dogovarjate za morebitne menjave terminov. Ko se vam karta izteče je zaželeno, da javite, če boste z vadbo nadaljevali in vam tako držimo mesto, saj je število mest zelo omejeno. V primeru, da karto podaljšate še predno se izteče (poravnate znesek nove), vam podarimo 5% popust. Štirinajst dni pred vašim PDP in po izteku vaše karte, lahko dokupujete obiske po znižani ceni (samo 10 eur namesto 15eur) v vašem terminu ali po dogovoru. Če obiskov ne poroabite pred porodom, jih lahko pretvorite v katerokoli drugo vadbo (npr poporodno) ali online programe oziroma vadbene pripomočke. Pred vsakokratnim začetkom vadbe za nosečnice je potrebno obvestiti vaditeljico za morebitne spremembe počutja. Ob nakupu vsaj ene karte za 64 eur dobite tudi CENEJŠO VSTOPNICO v POPORODNI PREPOROD, 90 dnevni interaktivni online program. Čaka vas 10% popust (polna cena je 67eur).
PRAVILNIK GLEDE SPLETNE REZERVACIJE BREZPLAČNEGA TERMINA: Če se vadbe v predvidenem terminu ne boste mogli udeležiti, vas zaradi majhnih skupin vljudno naprošamo, da nam to sporočite na (Nuša - 051 223 339) najkasneje 24 ur pred začetkom vadbe, sicer vam brezplačni obisk propade.

V kolikor se boste odločili za vadbo, znesek karte poravnate po končani brezplačni uri (z gotovino) ali prosite za predračun, ki mora biti poravnan najmanj 24 ur pred vašim prvim vadbenim terminom, sicer vam ob večjem številu zainteresiranih ne moremo 100% zagotoviti mesta.

Ob plačilu karte se datumsko določi vaš prvi obisk. Takrat vam začne teči karta ne glede na to ali se vadbe udeležite ali ne. V primeru, da se je ne morete udeližiti, vam lahko pošljemo brezplačni vadbeni video online.

Ali morda že veš, katera karta bi ti ustrezala? *
Ali morda že veš, ob katerih dnevih bi se udeleževala vadbe? *
Ali želiš, da te osebno kontaktiramo za spletno rezervacijo brezplačnega obiska? *
Hvala za vaše odgovore. Z njimi vam bomo lažje pomagali do storitev, ki jih potrebujete. Vaši osebni podatke se ne bodo hranili v naši bazi. Če želite biti obveščeni o novostih, brezplačnih videih in blogih, potem se prijavite tu: http://vadbenaklinika.us11.list-manage1.com/subscribe?u=bd0525022e3cef71acdb13e1a&id=002b80a800
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service